Lady Gaga joutuu osalliseksi Keshan ja Dr. Luken oikeustaisteluun

Lady Gagaa kuullaan pian todistajana Keshan ja Dr. Luken oikeudenkäynnissä.

Yhdysvaltalainen popsensaatio Lady Gaga joutuu todistajaksi artisti Keshan ja lauluntekijä Dr. Luken väliseen oikeudenkäyntiin. E! Newsin haltuun saamien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan poptähti tulee antamaan oikeudelle todistajanlausunnon Dr. Luken kutsumana syyskuun 2017 aikana.

Viime kuussa Dr. Luken asianajajat toimittivat oikeudelle aloitteen Lady Gagan haastattelemisesta.

– Hänellä on olennaista tietoa koskien vääriä väitteitä, joita Kesha on tehnyt Dr. Lukesta.

Lady Gagan edustajan mukaan laulaja on tässä oikeusprosessissa korkeintaan toissijainen todistaja. Hänen mukaansa Lady Gaga on toimittanut kaiken olennaisen tiedon mikä hänellä on hallussaan ollut.

– Dr. Luken tiimi yrittää manipuloida totuutta ja vetää lehdistön huomion heidän tapaukseensa liioittelemalla Lady Gagan roolia tapauksessa.

Kesha haastoi Dr. Luken oikeuteen vuonna 2014 syyttäen tätä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lady Gaga on tukenut Keshaa voimakkaasti julkisuudessa, muttei ole koskaan kommentoinut suoraan väitteitä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Maaliskuisessa radiohaastattelussa Lady Gaga kertoi haluavansa seistä Keshan rinnalla, koska hän ei halua katsoa vierestä toisen naisen kärsivän tällä tavalla.  

– Mielestäni ihmisten pitää tietää, että tällaisessa tapauksessa on paljon enemmän asioita miltä pintapuolisesti vaikuttaa. Minusta tuntuu, että häntä häpäistään julkisesti siitä mitä tapahtuu musiikkibisneksessä koko ajan, niin naisille kuin miehillekin.  

Lue myös:

    Uusimmat