Lääkärin hurja kokemus: Kuolemanjälkeistä elämää on olemassa!

Amerikkalainen neurokirurgi vaipui koomaan ja koki tajuttomuutensa aikana tuntemuksia, jotka hänen mukaansa todistavat kuolemanjälkeisen elämän todeksi.

Neurokirurgi Eben Alexander kertoo kokeneensa koomaan vaivuttuaan aistimuksia, jotka todistavat hänen mukaansa kuolemanjälkeisen elämän todeksi.

"Olin aina uskonut tieteellisiin selityksiin"

Alexander on koko ikänsä puolustanut lääketieteellisiä selityksiä kuolemanjälkeiselle elämälle jo uransa puolesta. Koomasta heränneiden tarinat yliluonnollisista tapahtumista on tähän asti perusteltu tieteellisesti – ja Alexander on uskonut perusteluihin.

– Ymmärrän, mitä ihmiskeholle tapahtuu, kun ollaan lähellä kuolemaa. Olin aina uskonut tieteellisiin selityksiin siitä, kuinka jotkut olivat kokeneet vartalostaan irtaantumisen, Alexander kertoo.

Syksyllä 2008 harvinaisen bakteerin aiheuttamaan aivokalvontulehdukseen sairastunut Alexander vaipui koomaan. Seitsemän päivää kestäneen kooman aikana neurokirurgi koki asioita, jotka saivat hänet vakuuttuneeksi siitä, että ihmisen tietoisuus säilyy vielä kuoleman jälkeenkin.

"Aivojeni tietoisuus matkusti toiseen, suurempaan ulottuvuuteen"

Hämmästyksekseen kooman aikana Alexander oli tietoisessa tilassa – aivan uudessa ulottuvuudessa.

– Sille ei ole mitään tieteellistä selitystä, että ollessani koomassa minun tietoisuuteni oli elossa ja voi hyvin. Kun neuronit olivat pysähtyneet bakteerin hyökkäyksen vuoksi, aivojeni tietoisuus matkusti toiseen, suurempaan ulottuvuuteen universumissa, Alexander kuvailee.

Kun Alexander oli maannut viikon koomassa ja hänen kollegansa puivat letkuissa maanneen työtoverinsa hoidon jatkamista, kirurgi yhtäkkiä heräsi.

– Minulta vei yhdeksän kuukautta tajuta, mitä minulle oli tapahtunut. Kyse ei ollut vain siitä, ettenkö olisi ymmärtänyt tapahtuneen lääketieteellisen selityksen puutetta, sillä tietoisuuteni ei ollut kadonnut, vaikka olin koomassa. Se johtui asioista, joita minulle silloin tapahtui, Alexander kertoo.

– Matkustin ulottuvuuteen, josta en ollut koskaan edes uneksinut, jonka olisin itse aiemmin tyrmännyt täytenä mahdottomuutena, Alexander kertoo.

Alexander on nyt vakuuttunut, että taivas on todella olemassa.

– Se on olemassa ja se mitä siellä näin ja opin, on tehnyt maailmastani kirjaimellisesti aivan erilaisen: maailman, jossa me olemme paljon muuta kuin aivomme ja kroppamme, ja jossa kuolema ei olekaan tietoisuuden päätös, vaan pitkä ja hahmottamaton matka, Alexander kuvaa.

"Taivaalla liiteli läpinäkyvissä parvissa kimmeltäviä olentoja"

Alexander kertoo avoimesti muistavansa tarkkoja yksityiskohtia toisessa ulottuvuudessa näkemistään asioista. Ensin kirurgi muistaa olleensa pilvien ympäröimä.

– Pilvien yllä taivaalla liiteli läpinäkyvissä parvissa kimmeltäviä olentoja, jotka jättivät jälkeensä pitkiä serpentiiniä muistuttaneita jälkiä, Alexander kuvailee.

– Ne olivat yksinkertaisesti jotain täysin erilaista kuin mitä olen koskaan aiemmin nähnyt tällä planeetalla. Ne olivat kehittyneempiä, Alexander jatkaa.

Kirurgi kertoo myös, että hänen aistinsa toimivat toisessa ulottuvuudessa täysin eri tavoin, kun mihin olemme tottuneet.

– Näkeminen tai kuuleminen eivät olleet samanlaisia aisteja siellä missä olin. Pystyin kuulemaan visuaalista kauneutta, Alexander kertoo.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja