Mainos

Lääkäriltä raju väite – isä kastroi Michael Jacksonin, jotta tämän ääni ei muuttuisi

Joe Jacksonin kuoleman jälkeen hänen poikansa Michael Jacksonin kiistanalainen lääkäri on tehnyt raskaita väitteitä edesmenneiden isän ja pojan suhteesta. 

Vuonna 2009 kuolleen poptähti Michael Jacksonin kiistelty lääkäri Conrad Murray on kutsunut Jacksonin hiljattain kuollutta isää Joe Jacksonia historian pahimmaksi isäksi. Joe Jackson kuoli haimasyöpään 89-vuotiaana 27. kesäkuuta. 

Murray tuomittiin kuolemantuottamuksesta kahdeksi vuodeksi vankilaan sen jälkeen, kun 50-vuotias Michael Jackson kuoli sydänkohtaukseen saatuaan yliannostuksen anestesialääkettä. 

– Michaelin kokema julmuus hänen isänsä toimesta... se tosiasia, että hänet kastroitiin kemiallisesti, jotta hänen korkea äänensä säilyisi, on aivan käsittämätöntä, Murray kertoi Jacksonin kuoleman jälkeen.  

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Murray on väittänyt Michael Jacksonin joutuneen kemiallisesti kastroiduksi. 

Entinen sydänlääkäri jakoi samankaltaisia väitteitä vuonna 2016 ilmestyneessä kirjassaan This Is It! The Secret Lives of Dr. Conrad Murray and Michael Jackson. Teoksessa Murray väittää, että Joe Jackson pakotti poikansa ottamaan vastaan hormoniruiskeita 12-vuotiaana aknensa hoitoon ja estämään hänen ääntään muuttumasta. 

– Toivon, että Joe Jackson löytää pelastuksen helvetistä, Murray kommentoi vain päiviä miehen kuoleman jälkeen. 

Lapsuuden traumat seurasivat aikuisuuteen

Vuosia ennen kuolemaansa Michael Jackson puhui avoimesti ongelmista, joita hän elämänsä aikana kohtasi isänsä kanssa. Vuonna 2003 Jackson puhui aiheesta Martin Bashirin Living with Michael Jackson -dokumentissa ja vuonna 2009 Jackson palasi aiheen äärelle keskustelussa rabbi Shmuley Boteachin kanssa. 

Kun Bashir kysyy dokumentissa, kuinka usein Jacksonin isä löi häntä, laulajan vastaus on suora. 

– Liian usein. 

– Se oli muutakin kuin vain vyö: kaapeleita, mitä vain sattui olemaan käsillä. 

Jackson kuvaili keskustelussa syvää vihaa, jota hän tunsi isäänsä kohtaan silloin, kun tämä löi lastaan. 

– Hän heitti sinut seinää vasten niin kovaa, kuin pystyi. Hän menetti malttinsa... olin niin nopea, että puolet kerroista pääsin häneltä karkuun. Mutta silloin kun hän sai minut kiinni? Se oli paha. Se oli todella paha. 

Poptähti kertoi, kuinka fyysinen hänen isänsä oli hänen koko lapsuutensa ajan. Jackson mietti vielä aikuisenakin syitä isänsä käytökselle. 

– Hyvä luoja, miksi? Missä on rakkaus? Missä on isyys?

Lapsenlapset muistelevat rakkaudella

Michael Jacksonin lapset, 21-vuotias Prince Michael Jackson ja 20-vuotias Paris Jackson, antoivat hyvin erilaisen kuvan Jacksonin perheen patriarkasta tämän kuoleman aikaan. Sisarukset jakoivat sosiaalisessa mediassa muistojaan rakastavasta ja heidän elämässään aktiivisesti mukana olleesta isovanhemmasta. 

– Tämä mies on ja tulee aina olemaan esimerkki silkasta tahdonvoimasta ja omistautumisesta. Hän ei valinnut helpointa tietä, mutta hän valitsi tien, joka oli paras hänen perheelleen, Prince Michael Jackson totesi jakamassaan perhekuvassa

– Tulen vaalimaan jokaista hetkeä kanssasi siihen päivään asti, kun kuolen, varsinkin viimeisiä hetkiämme. Siteeraan neuvoa, jonka annoit minulle ollessani lapsi ja muistelen tuikkivia silmiäsi, jaan tarinoita joita isäni aina kertoi sinusta, muistelen vitsin kertomista ja naurusi kuulemista viimeistä kertaa. Sydämeni on täynnä tietoa siitä, että jätimme toisemme sillä tavalla, Paris Jackson puolestaan totesi omassa päivityksessään.

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.