Lääkäri suositteli raskauden osakeskeytystä – kolmosia odottanut pariskunta päätti kuitenkin ottaa riskin: "Olen niin kiitollinen"

1:55

Lääkäri kehotti valitsemaan osittaisen raskaudenkeskeytyksen ja kahden lapsen elämän riskeeraamisen välillä. Vanhemmat päätyivät ottamaan riskin, joka lopulta kannatti, kertoo Daily Mail.

Katso yltä video toisen kolmoset saaneen suurpeheen haastattelu!

Amerikkalaiset Christy ja Ryan Beck alkoivat jo luopua vanhemmuustoiveistaan useiden epäonnistuneiden koeputkihedelmöitysten jälkeen. Pari oli alkanut harkita jo adoptiota, mutta päättikin vielä yrittää kerran.

Christy ja Ryan ottivat 30 000 dollarin [noin 26 000 euron] lainan viimeistä yritystä varten. Mahdollisuuksien parantamiseksi keinohedelmöityksessä asetettiin kaksi sikiötä, mutta pariskunta oli silti epävarma onnistumisesta, sillä Christy oli jo 41-vuotias.

Riski lopulta kannatti: Christy tuli raskaaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se oli todellakin meidän viimeinen mahdollisuutemme olla vanhempia. Otimme suuren riskin ottaessamme lainan. Jos se ei olisi toiminut, meillä olisi silti 30 000 dollarin laina eikä lapsia, Christy kertoo.

"Olimme aikamoisessa shokissa"

Ensimmäiset ultraäänitutkimukset osoittivat, että luvassa olisivat kaksoset. 12 viikon kohdalla ultra paljasti kuitenkin vielä kolmannen "piilossa olleen" vauvan.

– Päivänä, jolloin saimme selville, että saamme kolmoset, olimme aikamoisessa shokissa, emme voineet uskoa sitä, Christy kertoo.

Ilo kolmesta lapsesta vaihtui kuitenkin pian huoleen, kun vanhemmat joutuivat lähes mahdottomalta tuntuneen valinnan eteen. Lääkärin mukaan yksi kolmesta raskaudesta täytyi keskeyttää tai äiti olisi vaarassa menettää lapsista kaksi.

– Meille kerrottiin, että koska identtiset kaksoset jakoivat saman istukan, yksi ei saanut tarpeeksi verta ja toinen sai liikaa – riskeeraten heidän selviytymisensä, Christy kertoo.

– He antoivat minulle mahdollisuuden joko keskeyttää yhden lapsista tai riskin menettää kaksoset. Oli hullua mennä kolmannen lapsen ilosta puhumaan yhden keskeyttämisestä.

– Mutta meistä tuntui, että olimme saaneet kolmannen lapsen syystä, joten päätimme ottaa riskin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Terveet kolmoset syntyivät

Loppuraskauden ajan äiti seurasi hermostuneesti vauvojen hyvinvointia. Joka kerta, kun kaikki kolme sydänääntä kuitenkin kuuluivat ultrassa, äiti purskahti itkuun helpotuksesta.

Lopulta Christyn synnytys koitti, ja hän synnytti kolme tervettä lasta. Kaksoset Cali ja Elli sekä Rockwell ovat nyt viiden kuukauden ikäisiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kaikkien kolmen saaminen ulos elävinä ja terveinä ilman kuulo-, näkö- tai muita ongelmia oli kirjaimellinen ihme, Christy sanoo.

– Joka päivä olen niin kiitollinen, että he ovat elämässämme. On päiviä, jolloin on vaikeaa olla kolmosten vanhempi, mutta tähän me sitouduimme ja olemme niin iloisia, että meillä on perheemme.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Daily Mail, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja