Mainos

Laajasalon perhesurmasta epäilty vangittiin

Laajasalon kolme henkeä vaatineesta perhesurmasta epäilty mies on vangittu. Hänet vangittiin tänään iltapäivällä kello 15 alkaneessa käräjäoikeuden istunnossa. Vangitsemisoikeudenkäynti pidettiin poikkeuksellisesti Meilahden Kolmiosairaalassa, missä epäilty on hoidossa.

Mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä kolmesta murhasta. Poliisin mukaan mies on myöntänyt teot.

Tutkinnanjohtaja Arto Karalahden mukaan vangitsemisoikeudenkäynti pidettiin epäillyn miehen potilashuoneessa. Oikeudenkäynti pidettiin suljetuin ovin. Nyt vangittu mies ei osallistunut istunnon alkuun, jossa istunto määrättiin salaiseksi.

Karalahden mukaan lääkärit määräävät sen, kuinka kauan vangittu pysyy sairaalassa. Kun hänet katsotaan voitavan siirtää, hänet siirretään vankilaan.

Syytteen nostamisen määräaika on 15. maaliskuuta.

Vangitun miehen epäillään surmanneen vaimonsa ja heidän 1- ja 4-vuotiaat lapsensa tiistaina Laajasalossa Itä-Helsingissä. Pelastuslaitos sai myöhään tiistai-iltana ilmoituksen keskisuuresta rakennuspalosta Laajasalossa. Kun pelastushenkilökunta meni paikalle, kerrostaloasunnosta löytyi kuolleena nainen ja kaksi pientä lasta. Perheen isä, surmista epäilty, löytyi parvekkeelta. Hänellä ei ollut ulkoisia vammoja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.