Kysy Kotia kohti -tiimiltä – asuntoasiantuntijat vastaavat!

Painaako kodinostoon, uuden kodin remonttiin tai vaikkapa sisustamiseen liittyvä asia mieltäsi? Esitä kysymyksesi AVAn uuden Kotia kohti -ohjelman rautaisille ammattilaisille kiinteistönvälittäjä Mira Kasslinille ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyyköselle.

AVAn uuden Kotia kohti -sarjan asuntoasiantuntijat Mira Kasslin ja Tea-Mariia Pyykönen vastaavat AVAlaisten kinkkisiin kysymyksiin. Onko uuden asunnon ostamiseen liittyvä yksityiskohta tai jokin sisustussalaisuus vaivannut mieltäsi jo pitkään – kysy ammattilaisilta! Esitä kysymyksesi alla.


Ketkä kysymyksiin vastaavat?

Mira Kasslin

Tea-Mariia Pyykönen

Suomen Asuntopalvelut Oy - partner. Työskennellyt Sampo Pankissa/Danske Bankissa konttorinjohtajana sekä toiminut henkilö-, että yritysrahoituksen parissa.
Diili 2010 voittaja.

Sisustussuunnittelija, Sisustus Linne Oy:n omistaja. Neljä vuotta yrittäjänä. Toimii suositussa Pientä pintaremonttia -sarjassa sisutussuunnittelijana.


Kun Kotia kohti -sarjassa päädytään asuntokauppoihin, Mira auttaa asunnonomistajia niin raha- kuin kiinteistönvälitysasioissa. Hän antaa rahoitusneuvoja ja kiinnittää huomiota asunnonostamisen kuluihin.

Tea-Mariia kartoittaa vanhasta asunnosta huonekalut, jotka siirtyvät uuteen kotiin. Hän suunnittelee, miten tila otetaan haltuun ja luo vanhoja sekä uusia kalusteita hyödyntäen sisustussuunnitelman uuteen asuntoon.


Lue lisää naisista:

Kotia kohti AVAlla maanantaisin klo 21


AVA

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja