Ensimmäinen yhden illan juttu nelikymppisenä – eronnut nainen paljastaa neljä asiaa, jotka oppi villistä kokemuksestaan

Eronnut, nelikymppinen nainen paljastaa neljä syytä siihen, miksi yhden illan juttu voi olla toisinaan hyvä ajatus.

Unbridled: A Memoir -kirjan kirjoittanut Barbara McNally jakoi Popsugar-sivustolle ajatuksiaan siitä, miksi yhden illan juttu toisinaan voi tehdä hyvää.

Nelikymppisenä ensimmäisen yhden illan suhteensa kokenut McNally sai eron jälkeen kokea, miltä tuntemattoman miehen "valloittaminen" tuntuu.

23 vuoden liitto päättyi eroon – tältä ensimmäinen yhden illan juttu tuntui

McNally kertoo menneensä naimisiin ensimmäisen miehen kanssa, jonka kanssa oli harrastanut seksiä. Ennen häitä naisen sisukas irlantilainen isoäiti kysyi, miksi nainen halusi mennä niin nuorena naimisiin kokeilematta ensin itsenäisen naisen elämää.

Ku 23 vuoden liitto päättyi eroon, ja McNally oli yli 40-vuotias, isoäidin kysymys palasi mieleen. Hän päätti löytää itsensä uudelleen.

McNally törmäsi Derekiin. Brittimies oli komea ja hurmaava, mutta myös naista itseään yli kymmenen vuotta nuorempi. Nainen päätyi sänkyyn Derekin kanssa.

– Myöhemmin sinä aamuna (kyllä se kesti koko yön), heräsin tuntien oloni viehättävämmäksi kuin aikoihin. Yöni Derekin kanssa oli tehnyt ihmeitä itsetunnolleni. Hän sai, mitä kaikki miehet haluavat, mutta minä sain, mitä tarvitsin. Hän oli minun valloitukseni, ei toisinpäin. 

"Heräsin tuntien oloni viehättävämmäksi kuin aikoihin."

Koska moni nainen on yhden illan juttuja kokenut, mutta niitä myös ehkä katunut, halusi tarinan kirjaansa kertonut McNally jakaa kokemuksensa häpeän poistamiseksi.

Tämän kokemuksen ja muiden tämän jälkeen sattuneiden kokemusten valossa McNally kirjoitti ylös neljä syytä, joiden vuoksi yhden illan juttu on toisinaan hyvä idea:

1. "Yhden illan jutut auttoivat päättämään, millaisesta "ateriasta" pidän"

McNally kertoo hokevansa tyttärilleenkin, että pitää maistella muutamia aterioita ennen kuin tietää, mikä on oma suosikki.

– Mistä tiedät, mitä haluat, jos et suutele paljon sammakoita? Emme tiedä, mistä pidämme, jos emme kokeile sitä, olipa kyseessä uusi ruoka, uusiin maihin matkustelu tai erilaisten miesten rakastelu. Meidän pitää kokeilla, pidämmekö mausteisesta vai makeasta – vai kummastakin!

McNally kertoo, ettei olisi tiennyt nauttivansa sen tyyppisestä miehestä, jos ei olisi kokeillut. Yhden illan juttujen kohdalla naiset ovat myös halukkaampia kokeilemaan myös sellaisia miehiä, joita eivät pidä "aviomiesmateriaalina." Tällöin on mahdollista myös yllättyä kokemuksen tuomista opetuksista.

2. "Opin pyytämään, miten pyytää sitä, mitä haluan"

Kun mielessä ei ole huolia siitä, "mitä seuraavaksi tapahtuu", voi helpommin olla oma itsensä. 

Yhden illan juttujen jälkeen ei ole toista mahdollisuutta harrastaa hyvää seksiä kyseisen henkilön kanssa. Jos jotain haluaa, sitä pitää McNallyn mukaan pyytää siinä paikassa. 

– Makuuhuoneen ulkopuolella epäröin pyytää sitä, mitä haluan, olipa se salaatinkastike erikseen tai suurempi palkankorotus pomoltani. Niinpä "kilttinä tyttönä", joka sulkeutui haluistaan, mitä tuli seksiin, tämä oli iso hyppäys minulle, McNally kertoo oivalluksestaan.

McNally päätti yhtenä villinä iltana kokeilla, ja oppi jotain uskomatonta. Pienellä kommunikaatiolla hän todella sai sängyssä sen, mitä halusi. Ei väärinymmärryksiä tai hämmennystä.

– Hauskaa on, että se vaati täysin tuntemattoman ihmisen opettamaan sen minulle!

3. "Opin pääsemään yli kiintymyksestä, ja vain nauttimaan hetkestä sellaisena kuin se oli; jännittävänä iltana"

McNally kertoo uskovan, että naisten tulisi toisinaan sallia itselleen varovaisuuden nurkkaan heittäminen – kunhan kondomeja käytetään. 

– Voimme seuraavana aamuna kävellä pois seikkailun luota tuntematta häpeää, hän vakuuttaa. 

– Tai ehkä me päätämme haluavamme tutustua tähän mieheen toisella tasolla. Ei ole ajanhukkaa tutkia seksuaalisuuttamme ja kokea hetkessä elämistä. 

McNally huomauttaa, että fantasian toteuttaminen voi johtaa useisiin orgasmeihin.

4. "Opin, että voi olla vahva, hengellinen, itsenäinen ja seksikäs – kaikkea yhdellä kertaa"

McNally uskoo valinnan voimaan.

– Minulla pitäisi olla itsevarmuutta harrastaa seksiä, koska valitsen itse ottaa siihen osaa, joten se on voimaannuttavaa, ei häpeällistä. Sinkkunaisena päätän itse, kenen kanssa harrastan seksiä ja milloin.

McNally muistelee myös isoäitinsä elämänohjetta, jonka mukaan muiden ihmisten mielipiteistä ei kannata välittää: "Kymmenen prosenttia kehuu sinua, kymmenen prosenttia tuomitsee sinut, ja loput eivät välitä hittojakaan, koska he elävät omaa elämäänsä."

Lähde: Popsugar

***

1:30

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.