Harrastaisitko seksiä julkisella paikalla? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Naisten lehtien sivut ovat täynnä uusi seksivinkkejä, -tapoja ja -asentoja, mutta kuinka tärkeää vaihtelu ja monipuolisuus ovat seksissä parisuhteessa?

"Kuinka toteutettavissa on fantasia harrastaa seksiä julkisella paikalla? Lähtisitkö mukaan siihen?" kysyy nimimerkki No en jaksa.

Näin naisraati vastasi

"Lähtisin, jos löytyisi sopiva henkilö, jonka kanssa tehdä se."
– 30, parisuhteessa

"Eihän se ole vaikeaa toteuttaa. Varmistaa paikaksi sellaisen, missä kiinnijäämisriski on pieni ja lapsia ei pyöri alueella. Ja todellakin lähtisin mukaan."
– 19, sinkku

"Helposti toteutettavissa. Ehdottomasti lähden mukaan!"
– 35, naimisissa

"Hivenen vaivaa vaatii löytää suojaisampi paikka, vaikkapa ulkona. Puistot ovat oivallisia tähän tarkoitukseen. Syyspimeys ja viileä sää auttavat, jotta kukaan ei tule häiritsemään. Ei tule kylmä, kun molemmat käyvät kuumina."
– 45, naimisissa

"Itse olen harrastanut seksiä lukuisilla julkisilla paikoilla. Jotkut tuovat enemmän suojaa kuin toiset. Tämä on siis toteutettavissa suht' helposti, jos vain osaa käyttää silmää ja mielikuvitusta."
– 34, parisuhteessa

"Erittäin toteutettavissa. Ehkä parasta seksiä. Kiinni jäämisen pelko tekee siitä erikoista ja ah, niin ihanaa!"
– 23, sinkku

"Seksi julkisella paikalla kuulostaa kiihottavalta ja onkin yksi perustavimmista fantasioistani. Kunpa vain saisi miehen innostumaan asiasta!"
– 19, parisuhteessa

"Täältä ei kyllä tule 'kiksejä'. Enemmän ahdistaisi odottaessa, koska joku näkee."
– 35, avoliitossa

"Yleiselle paikalle sijoittuva fantasia olisi erittäin helppokin toteuttaa. Yleiset parkkipaikat helppo rasti, kauppakeskukset helppoja."
– 50, salarakas(ko)

"Julkisella paikalla sekstailu täytyy toteuttaa siten, etteivät sitä muut huomaa. Mieheni kanssa käymme silloin tällöin autossa tai hänen firmansa tiloissa sekstailemassa. Kiinnijäämisen riski on, mutta pieni sellainen. Tuo jännitystä ja vipinää ihan eri tavalla. Itse harvemmin orgasmia saan näillä reissuilla, kun kuuntelen koko ajan, tuleeko joku. En voi niin rentoutua, että 'saisin'. Mutta mies nauttii ja se parantaa vain suhdettamme. Nautinnollisia ja rakkaudentäyteisiä reissuja, ja tuovat alkuaikojen kiihkoa mieleen."
– 41, parisuhteessa

"Rakastelimme kesällä 1987 kenkätehtaan katolla, jonne kerrostaloista avautui satoja ikkunoita. Olimme kiimassa ja kaukana. Tämä toistui koko kesän."
– 48, kaksi rakastajaa  

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Olen tapaillut miestä neljä kuukautta, mutta olemme päässet yhdessä viettämään aikaa vain harvoin. Kuitenkin olemme säännöllisesti (emme päivittäin) viestitelleet. Kun kerroin alkavasta ihastuksestani, mies vastasi yrittäneensä löytää samoja tunteita, onnistumatta siinä. Hän oli pahoillaan tilanteesta.

Mies haluaa jatkaa tapailua ja kehotin häntä olemaan rennosti ja miettimättä tunteitaan liikaa. Onko hyviä vinkkejä siihen, kuinka edetä ja suhtautua tilanteeseen? Olen jatkanut jutustelua rennosti eri aiheista, pitäen yllä keskustelua", kysyy nimimerkki Toiveikas

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat