Miesten suosima seksiasento jakaa mielipiteet – naiset tyrmäävät ja ylistävät: "Tuntuu tuhmemmalta kuin moni muu asento"

Mitä mieltä naiset ovat erityisesti miesten suosimasta seksiasennosta?

Siinä missä lähetyssaarnaaja voi seksiasentona olla sellainen, joka jakaa miesten ja naisten mielipiteet – naiset pitävät, miehet eivät niinkään – voi takaapäin-asento jakaa mielipiteet toiseen suuntaan. Miesten suosikiksi usein kehuttu asento ei aina ole sellaisten naisten mieleen, jotka kaipaavat seksiltä enemmän läheisyyttä, jota esimerkiksi juuri lähetyssaarnaaja tarjoaa. Toisaalta sen eläimellisyys kiehtoo monia.

Naiset paljastivat Cosmopolitan.com-sivustolle oman mielipiteensä kiistanalaisesta sekasiasennosta. Onko seksi hyvää takaapäin?

"Tuntuu tuhmemmalta kuin moni muu asento"

– Rakastan seksiä takaapäin suurimmaksi osaksi siksi, että se osuu sisäisiin erogeenisiin alueisiini paremmin ja vahvemmin kuin mikään muu asento. Se tuntuu myös eläimellisemmältä ja tuhmemmalta kuin moni muu asento, kertoo Kate S., 26.

– Ennen pidin sitä jotenkin epäinhimillistävänä, kun vasta aloin harrastamaan seksiä, mutta sitten ymmärsin, että olin tuhma ja oikeastaan pidin siitä epäinhimillistävästä puolesta, jos se tapahtui yhteistuumin luotetun kumppanin kanssa.

"Suosikkiasento"

– Takaapäin on suosikkiasentoni, kertoo 27-vuotias Jill. K.

Jill toteaa, ettei voisi kyseisessä asennossa kuitenkaan koskaan saada orgasmia, sillä kuten useimmat muutkin naiset, hän tarvitsee klitoriksen stimulaatiota päästäkseen hekuman huipulle. Siitä huolimatta asento tuntuu hänestä hyvältä.

Yhdynnän lisäksi asennossa on helppo esimerkiksi tukistaa tai piiskata, mikä on Jillin mieleen.

– Siinä on vielä rivo fiilis sen kuitenkin olematta liian hullua tavallisille miehille. Lisäksi kaikkien takapuoli näyttää mahtavalta siinä asennossa. Se on paras.

Jopa yhdyntäorgasmi mahdollinen

– Exäni kanssa takaapäin-asento oli parasta, mitä olen saanut, tunnustaa 22-vuotias Gianna V.

Gianna kertoo, että muut miehet hänen menneisyydessään ovat harrastaneet seksiä takaapäin lähinnä omaksi ilokseen, mutta Giannan ex-kumppani välitti enemmän siitä, nauttiko nainen kokemuksesta.

– Hän tiesi täysin, mitkä pikku parannukset takaapäin-asennossa tekivät minut hulluksi, Gianna muistelee.

Nainen huomasi esimerkiksi, että jos hän piti jalkojaan lähellä toisiaan ja nosti pepun mahdollisimman ylös, kokemus oli kiihkeä ja nautinnollinen ja saattoi johtaa yhdyntäorgasmiin.

Gianna huomauttaa, että asennossa kiihottaa myös se, kuinka hyvältä se miesten silmiin näyttää.

Ei sovi parisuhteeseen

21-vuotias Madisen C. pitää takaapäin-asennosta silloin, kun hän ei ole seksikumppanin kanssa romanttisesti tekemisessä. Parisuhteessa hän kertoo pitävänsä asennoista, joissa hän on kasvokkain kumppanin kanssa.

Takaapäin-asento ei tunnu Madisenista myöskään erityisen tyydyttävältä.

– Olen vaivaantunut saadessani orgasmin jonkun sellaisen kanssa, jonka kanssa en ole romanttisesti tekemisissä, joten takaapäin on ihanteellinen silloin, koska minun ei tarvitse olla niin paljon vuorovaikutuksessa.

– Petyn, jos kumppani, jonka kanssa harrastan seksiä, haluaa tuota asentoa, hän kuitenkin toteaa.

Kuinka tärkeää on vaihdella eri seksiasentojen välillä parisuhteessa? (Artikkeli jatkuu videon alla.)

"Persoonatonta"

Maria K., 21,  kertoo poikaystävänsä rakastavan takaapäin-asentoa, koska tämä pääsee asennossa syvälle ja näkee kaiken.

– Minä pidän sitä kuitenkin todella persoonattomana, koska yleensä katselen sänkyä, ja tarvitsisin katsekontaktia, Maria suree.

Maria kokee, että asento toimii fyysisellä tasolla, mutta henkisellä tasolla hän ei tunne mitään.

– Teen sitä, koska poikaystäväni pitää siitä, mutta en itse oikein välitä siitä.

Lisää seksi ja parisuhde -aiheisia artikkeleja löydät täältä!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat