KYSELY: Miten ennen vanhaan kaunistauduttiin? Vastaa ja voita palkinto!

Miten sinun nuoruudessasi kaunistauduttiin? Entä muistatko äitisi tai isoäitisi käteviä kauneusniksejä? Jaa muistosi Studio55.fin kyselyssä ja voita palkinto!

Miten hiukset saatiin kiiltäviksi tai kampaus pysymään kauniina? Kuinka hipiää hoidettiin tai viehättävimpiä piirteitä korostettiin?

Olivatko ehostuksessa apuna sen ajan kauneudenhoitotuotteet? Mitä ne olivat? Oliko sinulla itselläsi – tai kenties äidilläsi tai isoäidilläsi – erityisiä suosikkituotteita, joihin kauneudenhoidossa luotettiin? Mitä ne olivat?

Vai luotiinko hehkua ja kauneutta kenties luonnollisemmin: ehkä terve puna nipisteltiin poskille sormin ja huulille saatiin väriä niitä hampailla purren? 

Millaisia tilanteita varten erityisesti kaunistauduttiin? Vieläkö käytät näitä konsteja osana kauneudenhoitoasi? 

Vastanneiden kesken arvotaan Plantur 39 -sarjan fytokofeiinishampoo sekä fytokofeiinihoitoneste. Plantur 39 -tuotteet auttavat ehkäisemään hiusten harvenemista ja lähtöä sekä hiustenkasvun hidastumista vaihdevuosien aikana. Palkinnon arvo on noin 33 euroa. Kilpailu on päättynyt.

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-sivustolla. Yhteystietoja kysytään vain toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.


Lue myös:

    Uusimmat