Kyseenalainen ulosajo! Ilves-kapteeni ei sulattanut suihkukomennustaan – "Oli väärä päätös heittää ulos tuollaisesta"

Tampereen Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi sai suihkukomennuksen toisen erän lopussa keskiviikkoiltana SaiPaa vastaan. Tuomio aiheutti runsaasti polemiikkia Ilves-leirissä.

Suomi pyrki taklaamaan SaiPan Emil Oksasta, mutta osui jalallaan Oksasta jalkaan. 

– Olin siinä vähän huonoilla vauhdeilla, menin vain linjoille ja se oli vähän sellainen törmäys. En kyllä sitä polvitaklauksena nähnyt, mutta sellainen oli tuomio, Suomi avasi tilannetta puhelimitse MTV Sportille.

Ilveksen päävalmentajalla Karri Kivellä oli myös oma näkemyksensä tilanteesta.

– Suomen taklaus osui rintaan, mutta olen tosin nähnyt vain pelitilanteen. Ilmeisesti (Topi) Nättinen kävi sanomassa linjatuomarille, että nyt siitä tulee jäähy ja siitä tuli. En tiedä muuta, eihän nykyään voi kysyä keneltäkään, Kivi totesi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Tuomaristo pohti tilannetta pitkään, kunnes päätti tuomita pelirangaistuksen Suomelle. 

– Mielestäni oli väärä päätös heittää ulos tuollaisesta. Eikä siitä alkuun edes vihelletty mitään, mutta en tiiä, miten se sitten meni tuolla tavalla. Mutta ei näistä auta valittaa, Suomi totesi.

Ilves ei pystynyt vastaamaan SaiPan heittämään haasteeseen. Saipa meni jo avauserässä David Goodmanin ja Joni Nikon maaleilla 2-0-johtoon. 

Cody Kunyk vei SaiPan toisessa erässä 3-1-johtoon ja Ville Koho viimeisteli päätöserässä loppulukemiksi 4-1.

Ilveksen ainoan maalin teki Joose Antonen

– Emme olleet ihan parhaimmillaan, SaiPa pelasi fiksusti. Ei ollut henkilökohtaisesti hyvä peli. Osa joukkueesta pelasi ihan hyvin, mutta ei riittänyt, Suomi harmitteli.

Artikkelia muokattu klo 22.27: Lisätty Karri Kiven kommentti.

Lue myös:

    Uusimmat