Kynämekko tai iltapuku – upea Eva Longoria taitaa tyylin kuin tyylin!

Näyttelijä Eva Longoria edustaa tyylikkäästi, oli asuna säväyttävä iltapuku tai retrohenkinen kynämekko. Katso kuvat kaunottaresta!

Kuten Eva LongorianTäydelliset naiset -roolihahmo Gabrielle Solis, Longoriakin rakastaa muotia. Tähti luottaa , ei pelkää käyttää tai esitellä . Pukeutuu kaunotar minishortseihin tai iltapukuun, seinäruusuksi hän ei jää.

Monte Carlon televisiofestivaaleille Longoria oli valinnut ylleen helmenvalkoisen, laskoksin koristellun iltapuvun. Avonaisen selän, puvun laskosten ja näyttävän laahuksen viedessä katsojan huomion Longoria oli valinnut koruikseen ainoastaan sirot timanttikorvakorut.

Täydelliset naiset -valokuvaustilaisuudessa Monte Carlossa Longorialla oli yllään Versusin mintunvihreä mekko ja fuksian väriset Brian Atwoodin korkokengät, joissa oli veikeitä yksityiskohtia. Näyttävien kenkien lisäksi korkea poninhäntä toi lyhyelle näyttelijälle lisää pituutta. Meikki oli luonnollinen ja turvallinen valinta ottaen huomioon, ettei kaunotar lähde kotoaan ilman tekoripsiään.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja