Mainos

Kymmenen pahinta seksiskandaalia

Vuohia, kummituksia, maksullista seksiä ja mitä muuta. The Mirror päätti koota urheilumaailman hurjimmat seksiskandaalit.

The Mirror -lehti päätti koota kymmenen hurjinta seksiskandaalia urheilun maailmasta. Kymmenennelle sijalle pääsi Diego Maradona. Hänestä levisi julkisuuteen arveluttavia kuvia vuonna 2004. Toisissa kuvissa hän käytti huumeita ja toisessa harrasti seksiä 19-vuotiaan tytön kanssa yleisön edessä.

Yhdeksännelle sijalle pääsi Tomas Rosicky juhlinnallaan joukkuetovereidensa ja kuuden prostituoidun kanssa. Rosickyn ohitti rinnan mitalla saksalainen Oliver Kahn, joka jätti raskaana olevan vaimonsa toisen naisen takia.

Seitsemännelle sijalle The Mirror nosti Franz Beckenbauerin. Hänen skandaalinsa ovat hieman vanhempaa perua eli vuodelta 1963, jolloin hän saattoi naisystävänsä raskaaksi, muttei halunnut kuitenkaan viedä tätä vihille. Tuohon aikaan tapaus lienee saanut suuremmat mittasuhteet, kuin mitä se nykyään saisi.

Kuudenneksi pahin seksiskandaali urjeilijoiden joukossa on The Mirrorin mukaan Zimbabwen jalkapalloliiton johtoportaan Henrietta Rushwayn ja tähtijalkapalloilija Benjanin seksisuhde.

Kaksi vuotta sitten Rolando vei hotelliinsa prostituoituja, jotka paljastuivatkin miehiksi. Järkyttynyt mies huomasi erheensä liian myöhään ja joutui kiristyksen uhriksi. Tapaus pääsee listalle sijalle viisi.

Neljännellä sijalla lähennytään henkimaailmaa. Perulainen jalkapalloilija Carlos Flores viuhahti kotikaupunkinsa kaduilla joulukuussa. Selityksenä oli se, että mies oli joutunut aaveen jahtaamaksi. Myöhemmin palloilija tunnusti, että hän oli keksinyt tarinan haamusta, ettei hänen vaimonsa epäilisi toista naista.

Kolmannella sijalla on seksivideo jalkapalloilija Vagner Lovesta ja aikuisviihdetähti Pamela Buttista. Pamela kertoi järkyttyneensä videon vuotamisesta julkisuuteen, sillä tavallisesti hänelle maksetaan hyvin rahaa seksistä kameroiden edessä, mutta kyseisestä skandaalivideosta nainen ei saanut omien sanojensa mukaan senttiäkään.

Toiselle sijalle kohoaa Israelin maajoukkue. Kohun aiheutti paljastus, jonka mukaan useat joukkueen jäsenet olivat harrastaneet seksiä ennen tärkeää ottelua. Israel hävisi ottelun Tanskalle ja menetti samalla mahdollisuuden päästä EM-kilpailuihin vuonna 2000.

The Mirror-lehden mukaan kaikista pahin skandaali tulee Brasiliasta. Brasilialaisen Garrnichan huhutaan menettäneen neitsyytensä 12-vuotiaana – vuohelle! Hänen kerrotaan myös olleen 14 lapsen isä ja juoneensa itsensä kuoliaaksi. Kaikilla hänen lapsillaan oli eri äiti. Palloilijan kerrotaan myös houkutelleen vielä kuolinvuoteellaankin hoitajia lemmenleikkeihin kanssaan.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, EPA

Lähde: The Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.