Kylpyhuone tyylikkääksi ja järkeväksi

Miten tehdä tyylikkään näköinen ja järkevä ratkaisu kylpyhuoneremontissa, kun kylpyhuoneen katossa on vaaalean ruskeaksi maalattu lastulevy ja seinissä on vanha, joskus 70-luvulla laitettu muovimatto. Kylpyhuone on melko tilava ja siihen olisi sijoitettava pyykkikone, suihku ja lattiaan lattialämmitin. Olen ajatellut seiniin vihreä-, sini- tai roosasävyisiä kaakeleita ja kaakelien väliin pientä koristekaitaletta. Lattiaan karheapintaisia mosaikkilaattoja jotenkin sekoittaen. Katto/laipio panelia.

Mitä tyylikkyyteen tulee, ota yhteyttä sen alan suunnittelijaan. Remonttia toteuttaessa huolehdi siitä, että vesieristykset ja muut asiat (rakenteet kiviaineisiksi, mahdolliset kuivatukset) tulevat kunnolla hoidettua.

Panelikatto on märkätiloissa järkevä ratkaisu. Samoin lattialämmitys. Huolehdi nyt saman remontin aikana myös ilmanvaihtoasiat kuntoon, niin saat kerralla terveellisen ja oikein rakennetun pesuosaston. Lastulevyt pois pesutiloista, koska ne imevät vettä itseensä ja muuttuvat Weetabixiksi. Toisaalta saisipahan siitä aamiaisen lapsille.

Lue myös:

    Uusimmat