Kyllästyttääkö Suomen ”kesä”? Täällä pääset nauttimaan auringosta

Tekisikö mieli paeta Suomen kesää lämpimämpiin maisemiin? Katso mihin kohteisiin pääset muutaman viikon varoitusajalla.

Aurinkomatkoilta kerrotaan, että lähiviikkojen matkat ovat pitkälti myytyjä ja valmismatkoille on jäljellä enää muutamia hajapaikkoja. Kohteina jäljellä oleville matkoille ovat Kreikka, Turkki, Espanja ja Kroatia. Muutaman viikon päähän matkan saaminen on jo varmempaa ja kohteet ovat samat kuin matkoissa, joille on jäljellä vain yksittäisiä paikkoja. Loppukesän ja alkusyksyn matkailijalle sen sijaan on tarjolla enemmän vaihtoehtoja.

Myös matkanjärjestäjä Tjäreborgilta kerrotaan, että seuraavat vapaat paikat ovat vasta 18.7. lähteville Kreikkaan suuntatuville matkoille. Mallorcalle voi puolestaan päästä muutama päivä myöhemmin. Tjäreborgilla myydäänkin tällä hetkellä paljon matkoja juuri Etelä-Euroopan kohteisiin. Myös kaupunkilomat ovat suosittuja, mikäli paikat rantalomille ovat jo menneet.

– Kaupunkimatkoja myydään todella paljon tai sitten matkoja kohteisiin, missä on sekä ranta ja kaupunki, niin kuin Malta, Costa del Sol tai Nizza, Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski kertoo.

Myös Finnmatkoilla seuraavat äkkilähdöt ovat tarjolla Kreikan eri matkakohteisiin, kuten Kreetalle ja Samokselle. Finnmatkoilta kerrotaan, että tällä hetkellä suosittuja varauskohteita ovat myös Italian saaret, Sisilia ja Sardinia.

Edullisesti ja nopeasti reissuun

Mikäli haluat pakettimatkaa nopeammin reissun päälle, löytyy monelta halpalentosivustolta matkoja vaikka tälle viikolle. Meno-paluulennot halvetlennot.fi -sivuston kautta esimerkiksi Roomaan, Barcelonaan tai Istanbuliin köyhdyttävät kukkaroa parhaimmillaan alle 300 euroa.

Norwegian-lentoyhtiö tarjoaa myös pikalähtöjä erittäin edullisesti. Pelkän menolennon viikolle 28 esimerkiksi Ateenaan, Kööpenhaminaan tai Madridiin saa alle 100 eurolla.

Hinnat ja kohteet on tarkistettu 7.7.2015 kello 14:30.

Lue myös:

    Uusimmat