Mainos

Kyllästyttääkö Facebook? Näin poistat tilisi lopullisesti tai piilotat väliaikaisesti

Facebook saattaa viedä arjestasi aikaa enemmän kuin toivoisit.

Sosiaalinen media luonnollisesti koukuttaa käyttäjiään, mutta palveluista pääsee myös helposti irti: tilin voi nimittäin poistaa vaikka hetkellisesti pitääkseen tauon somesta.

Tilin voi poistaa kokonaan tai asettaa epäaktiiviseen tiliin, jolloin tilin voi palauttaa milloin tahansa. Piilotettu tili ei näy muille käyttäjille, eikä henkilöä voi tällöin etsiä Facebookista. Jotkin tiedot kuitenkin säilyvät, kuten esimerkiksi kavereille lähetetyt viestit. Kun tilin puolestaan haluaa ottaa jälleen käyttöön, säilyvät kaikki entiset tiedot.

Poistetun tilin kaikkien jälkien katoamiseen menee Facebookin mukaan enintään 90 päivää.

Näin poistat Facebook-tilisi:

  1. Klikkaa Facebook-sivun oikean ylänurkan pudotusvalikkoa ja valitse asetukset.
  2. Valitse asetusten alta kohta ”turvallisuus”.
  3. Valitse seuraavaksi ”poista käyttäjätilisi käytöstä”.

 

Lähde: Telegraph

***


Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.