KUVAT: Upea Missi-Krista Lontoon kisahumusta suoraan töihin

Suomea Miss Maailma -kilpailussa edustanut Krista Haapalainen ei suinkaan ole aloittanut joululomaa kisakoitoksen päätyttyä.

Krista Haapalainen edusti Suomea upeasti sunnuntaina käydyssä Miss Maailma -finaalissa. Vaikka Krista ei päässyt kärkikymmenikköön, sijoittui hän 17. sijalle 121 kilpailijan joukosta.

Krista voitti kilpailussa Miss Sport -osion ja päästen mukaan kahdeksan tytön joukkoon jotka esiintyivät kisojen avausnumerossa miljardille televisionkatsojalle.

Maanantai-iltana Haapalainen saapui Lontoosta Suomeen, mutta kaunotar ei suinkaan ole rauhoittunut vielä joulun viettoon. Haapalainen kertoi MTV.fille kilpailun jälkeen suuntaavansa heti tiistaina töihin.

Haapalainen oli työn touhussa myös keskiviikkona, kun hän edusti yhdessä Marko Björsin kanssa. Kaksikko kävi luovuttamassa marraskuussa Helsingissä järjestetyn Eläinsuojelugaalan tuoton 15 250 euroa Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto Ry:n seitsemälle löytöeläintalolle.

Björs pitää kuvassa saamaansa SEY:n tunnustusdiplomia hyväntekeväisyydestä ja sekin vastaanotti SEY:n toiminnanjohtaja Kati Pulli.

Eläinsuojelugaala oli Krista Haapalaisen Miss Maailma -kisojen hyväntekeväisyyskohde ja hän koosti gaala-aiheisen kisavideon mukaan Lontooseen.

Seuraavaksi Haapalainen odottaa jo innolla uudenvuodenaattoa, jolloin hän saa New Yorkissa asuvan Kevin-rakkaansa Suomeen.

– Joulun ajan rentoudun perheen kanssa ja sitten uudenvuodenaattona Kevin tulee Suomeen. Ainakin jotkut bileet Helsingin keskustassa oli sitten ohjelmassa. Tammikuussa sitten minä puolestaan menen pariksi viikoksi Amerikkaan, Krista fiilisteli MTV.fille alkuviikosta.

Lue myös:

    Uusimmat