Kuvat: Tuunatusta äitiyspakkauksesta tuli hitti maailmalla – myyty jo yli 50 maahan!

Suomalaismiehet innostuivat Kelan äitiyspakkauksesta ja kehittivät siitä oman versionsa, jota on myyty jo lähes 50 maahan. Nyt maailmaa valloittaa myös äitiyspakkauksen Muumi-versio. 

Suomalaiset Anssi Okkonen, Anton Danielsen ja Heikki Tiittanen ovat kehittäneet suomalaisesta äitiyspakkauksesta myytävän tuotteen. 

– Olemme kavereita ja saimme kaikki perheenlisäystä yhtä aikaa, jolloin saimme myös Kelan jakamat äitiyspakkaukset. Olimme huulet pyöreinä siitä, miten upeita ne olivat! Lisäksi huomasimme pakkausten kiinnostavan myös ulkomailla. 

Kun selvisi, ettei Kela myy pakkausta ulkomaille, miehet päättivät kokeilla millaisen paketin he saisivat itse kehiteltyä. 

Joulukuussa 2014 lähtivät ensimmäiset tavalliset paketit maailmalle ja keväällä miehet kehittivät pakkauksesta Muumi-version, joka tuli ennakkomyyntiin kesäkuussa. Paketit ovat saaneet hyvän vastaanoton, nyt niitä on myyty lähes 50 maahan.  

– Olemme myyneet paketteja etenkin Japaniin, Englantiin ja Yhdysvaltoihin. Pitkään haaveilimme että saisimme lähettää paketin Alaskaan ja nyt sekin on tehty, Anssi Okkonen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Maailmalla erityistä ihmetystä on herättänyt suomalaislasten tapa nukkua pahvilaatikossa. 

Muumi Edition -pakkaukseen on lisätty jo valmiiden tuotteiden lisäksi Aqtuvin kanssa yhteistyössä suunniteltuja tuotteita, kuten Muumi-villahaalari. Paketteja muokataan tarpeen mukaan, sillä Kelan äitiyspakkaus ei sellaisenaan sovi esimerkiksi lämpimiin maihin. 

– On kuitenkin tärkeää muokata paketin sisältöä ilmastoon sopivaksi, jotta kaikille tuotteille tulee käyttöä. Suomalaiset lastenvaatteet ovat todella laadukkaita ja niitä on hyvä viedä ulkomaille. 

Tähän asti miehet ovat onnistuneet versioinnissaan hyvin, sillä asiakaspalautuksia on tullut pyöreä nolla. Lompakon paksuudessa bisnes ei kuitenkaan Okkosen mukaan näy. 

– Olemme startup-firma, mikä tarkoittaa verta, hikea ja kyyneleitä. Voimme aivan hyvin vieläkin epäonnistua, mutta olemme toiveikkaita, Okkonen toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja