Mainos

Kuvat: Syttyykö rakkaus? Tältä näyttävät uudet Ensitreffit alttarilla -parit yhdessä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi tuo jälleen yhteen kolme paria, joiden osapuolet tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla.

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijakolmikko Mikael Saarinen, Maaret Kallio ja Kari Kanala ovat muodostaneet kolme unelmaparia, joiden osapuolet tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla. 

Kolme asiantuntijoiden muodostamaa paria on autuaan tietämättömiä siitä, millainen kumppani alttarilla odottaa ja aloittavat matkan kohti rakkautta toistaiseksi tuntemattoman henkilön kanssa.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa 1.9. tutustutaan sinkkuihin paremmin ja saadaan selville, millaista potentiaalia asiantuntijat muodostamissaan pareissa näkevät.

Nyt uuden kauden kolme paria saa kasvot, kun esittelemme parit kuvien kera! 

Mari ja Jouni

Iloinen ja huumorintajuinen Mari on 34-vuotias, maailmaa nähnyt nainen. Mari ei koskaan ajatellut menevänsä naimisiin, mutta on hyvin innoissaan tulevista häistään.

– En ole ikinä haaveillut meneväni naimisiin, eikä häillä ole ikinä ollut minulle suurta merkitystä. Minulle tärkeintä on ollut se, että löytäisin elämänkumppanin, jonka kanssa jakaa arkea, käydä reissuissa, ja jonka kanssa olisi hyvä olla. Minulla ei ole ollut prinsessahäähaaveita, niin kuin monilla naisilla on, Mari kertoo.

Jouni puolestaan on 35-vuotias, ja hän työskennellyt pitkään oman yrityksensä leivissä media-alalla. Jouni toivoo löytävänsä kumppanin, joka on seikkailunhaluinen ja rakastava. Tulevaisuudessa miehen unelma on rakentaa oma talo, jossa asua vaimon ja 1-2 lapsen kanssa.

– Uskon Ensitreffit alttarilla -ohjelman ideaan, että näinkin voi löytää parisuhteen. Katsoin ensimmäisen kauden ja se oli mielestäni fiksusti toteutettu. Ajattelin, että kai sitä voisi lähteä mukaan, Jouni toteaa.

Sari ja Antti

Sari on 34-vuotias ja toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa rakentaa koti, jossa on avoin, tasapainoinen ja rakastava ilmapiiri.

– Haen elämääni pieniä, iloisia asioita. Haluan elämänkumppanin ja ihmisen, jonka kanssa voisin jakaa arkea ja elämän pieniä ihania asioita. Odotukseni liittyvätkin lähinnä iloisuuden ja onnellisuuden etsimiseen, Sari kuvailee tuntojaan.

Sari on luonteeltaan herkkä ja tunteikas, aivan kuten hänen miehekseen valikoitunut Anttikin on.

Asiantuntijat kuvaavatkin Anttia varsinaiseksi unelmavävyksi. Pitkä ja komea Antti on romantikko, joka haluaa löytää puolison, jota rakastaa ja jonka kanssa asettua aloilleen.

– Olen 35-vuotias ja olisi kiva löytää joku, jolla on samanlaisia arvoja, ja vielä joku päivä saada oma perhe. Elämäntilanteeni on ollut odottava ja ymmärrän ajan merkityksen, en halua odotella enää 10 vuotta, vaan uskon siihen mahdollisuuteen, jonka ohjelma parhaimmillaan tarjoaa. Jos annan itsestäni kaiken, niin voin sitä kautta saadakin jotain, Antti pohtii.

Tanja ja Roni

Liikunnallinen 29-vuotias Tanja toivoo kumppania, jonka kanssa perustaa turvallinen koti, jossa on rento ja hassutteleva ilmapiiri.

– Itselleni on ihan selkeää, että haluan vakiintua ja haluan oman perheen. Avioliitto tuntuu minusta hirveän luontevalta, sillä olen aina halunnut naimisiin. Vanhempani ovat olleet yli 30 vuotta naimisissa, ja itselläni on sama määränpää, Tanja nauraa.

Tanjan tuleva mies Roni on 27-vuotias urheilullinen nuori mies, joka myöntää olevansa romantikko ja pitävänsä kumppaninsa yllättämisestä.

– Olen etsinyt toisesta aina turhia virheitä, ja sen takia on moni juttu kaatunutkin. Ajattelin, että nyt osaisin katsoa asioita erilaisesta näkökulmasta, naimisiinmenoon valmistautuva Roni toteaa. 

Kurkkaa esimakua tulevan kauden sinkuista!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi alkaa AVAlla 1.9. klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.