Kuvat: Paula Koivuniemen suosio pysyy – vain tyylit ovat vaihdelleet

Paula Koivuniemi on ollut suomalaisten suosikkilaulajien joukossa jo usean vuosikymmenen ajan. Katso hauskasta galleriasta, kuinka Paulan tyyli on muuttunut vuosien varrella.

Iskelmälaulaja Paula Koivuniemi kiinnostui musiikista jo nuorella iällä, sillä hänen isänsä oli Pohjanmaan alueella suosittu tanssimuusikko. Ura alkoi toden teolla vasta vuonna 1966, kun Koivuniemi levytti Perhonen-tangon. Tämän jälkeen kestosuosikki on tehtaillut hittejä monella eri vuosikymmenellä. Koivuniemen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat Aikuinen nainen, Kun kuuntelen Tomppaa, Tummat silmät, ruskea tukka ja Kuuleeko yö.

Paula Koivuniemi tunnetaan erityisesti käheästä äänestään. Iskelmälavojen tähti on viime vuosina kiertänyt esiintymässä myös rock-festivaaleilla. 2000-luvun alussa hän teki konserttikiertueen yhdessä Katri Helenan, Marion Rungin ja Lea Lavenin kanssa.

Koivuniemen musiikkia on kuultu myös 100 kesää 1000 yötä -revyyssä. Koivuniemi on myös osallistunut kymmenen kertaa Suomen euroviisukarsintoihin, mutta ei päässyt edustamaan Suomea kertaakaan.

Lue myös:

    Uusimmat