KUVAT: Oscar-ehdokas osti historiallisen asunnon New Yorkista

Useimmat Hollywood-tähdet vaativat kodiltaan uusinta uutta. Näyttelijä Jessica Chastain valitsi kuitenkin toisenlaisen linjan.

Oscar-ehdokkuuden pariinkin otteeseen ansainnut näyttelijä Jessica Chastain ei vaadi kodiltaan uusinta uutta. New York Postin Page Sixin mukaan 37-vuotias Chastain ja hänen italialainen poikaystävänsä Gian Luca Passi de Preposulo ovat nimittäin juuri ostaneet historiallisen asunnon New Yorkista.

Pariskunta maksoi 4,8 miljoonaa euroa asunnosta, joka sijaitsee vuonna 1885 valmistuneessa rakennuksessa. Kaksikerroksisesta ja 300-neliöisestä asunnosta löytyy neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta sekä erillinen wc.

Museomaisia, arkkitehtuurisia yksityiskohtia viljelevän asunnon modernein huone on keittiö, jonka on uusinut sisustusarkkitehti Francoise Bollack. Keittiössä on muun muassa kvartsiset työtasot ja huippuluokan laitteet, kuten 50 pullon viinijääkaappi.

Samaisessa rakennuksessa ovat asuneet monemoiset legendat niin elokuva-alalta kuin urheilukentiltäkin. Chastainin ostaman asunnon entisiin omistajiin lukeutuu muun muassa legendaarinen säveltäjä Leonard Bernstein.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat