Mainos

Kuvat: Meteorologit suloisissa lapsuuden kuvissa MTV Sään joulukalenterissa

MTV Sään joulukalenterissa sukellettiin tänä vuonna meteorologien lapsuusajan joulumuistoihin.

Joulukalenteria varten meteorologit etsivät albumeistaan lapsuusajan kuviaan joulun tienoilta. Kalenteri julkaistiin MTV Sään Facebookissa ja Instagramissa.

Joulukalenterissa Visa Salojärvi on joulukuusen edessä 1950-luvun lopulla Vallisaaressa. Mette Mannonen puolestaan poseeraa lapsuuskuvassaan iloisena juuri saamiensa joululahjojen kanssa.

– Äidin mukaan olen kuvassa 5-vuotias. Joulua vietettiin mummolassa ja sain lahjaksi junanlähettäjän tarvikkeet. Junalippuja tuli myytyä ja leimattua aika paljon joulun aikana, naurahtaa Mette Mannonen.

Aleksi Jokela oli yllätetty kuvaan kesken pottapuuhien ja Pekka Pouta jännitti, mitä saa joulupukilta. Markus Mäntykannas ja Liisa Rintaniemi puolestaan laittoivat esille vauvakuvansa ja näistä kuvista meteorologien tunnistaminen oli jo haastavaa.

– Kuva on otettu Laukaassa vuonna 1979 ja olen muutamaa viikkoa vajaa 1-vuotias. Kuvassa näkyvä kirja on Anni Taurialan "Murun tutut jutut". Sain sen lahjaksi hoitajaltani, jonka nimi oli myös Liisa. Sanoimme häntä iso-Liisaksi, minä olin tietysti pikku-Liisa, muistelee Liisa Rintaniemi.

Miina Mannisen joulukalenterikuva oli jouluisista tunnelmista nykyhetkestä MTV Uutisten toimituksesta.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.