Kuvat: Marlon Brandon entinen kartano myynnissä Hollywoodissa

Legendaarisen näyttelijän Marlon Brandon entinen kartanokoti on kaupan 3,5 miljoonan dollarin hintaan. Nykyinen omistaja odottaa saavansa talosta tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä.

Kummisetänä tunnettu näyttelijä asui Hollywood Hillsillä sijaitsevassa kartanossa vuodesta 1952 1960-luvun puoliväliin.

1930-luvulla rakennetussa talossa on kuusi makuuhuonetta ja monet sen alkuperäisistä yksityiskohdista on säilytetty. Aulassa on alkuperäiset mustavalkoiset laatat ja talossa on kolme puulla lämpiävää takkaa. Olohuoneesta ja suurimmasta makuuhuoneesta aukeaa näkymä terassille ja uima-altaalle. Kokoa talolla on yli 370 neliömetriä.

Kartanosta löytyy myös yllätys: Kirjastossa kirjahyllyn taakse piiloutuu salahuone. Huhujen mukaan Brandolla oli huoneessa vain tuoli, lukuvalo ja pino käsikirjoituksia. Jos näyttelijä kyllästyi vieraisiinsa juhlien aikana, hän lukkiutui salahuoneeseen ja pysyi piilossa, kunnes viimeinenkin vieras oli lähtenyt.

Nykyinen asukas Jack Baumann osti talon vuonna 2007, minkä jälkeen hän on kunnostanut sähköjärjestelmät, autotallin ja katon. Hän sanoo kuitenkin, ettei halunnut koskea tärkeisiin rakenteisiin. Baumann sanoo kokeneensa, että hänellä oli käsissään ainutlaatuinen kiinteistö, ja hänen tehtävänsä oli vain pitää siitä huolta.

Lue myös:

    Uusimmat