KUVAT: Katutyyliä New Yorkista – listasimme kahdeksan trendiä, joita kannattaa kokeilla

New York on ollut tämän viikon ajan muotiviikkojen näyttämönä, ja kaupungin kaduilla on parveillut tyylikkäitä tallaajia vielä tavallistakin enemmän.

Bongailimme trendejä New Yorkin muotiviikkojen inspiroivimmista katutyylikuvista. Nappaa näistä vinkkejä omaan pukeutumiseen!

1. Poolokaulukset

Pohjoisen hyisessä säässä käytännölliset korkeat kaulukset näyttävät nyt muutenkin ajankohtaisilta. Pue poolo vaikkapa bleiserin alle, tai korvaa kaulaliina muhkealla kauluksella.

2. Saappaat ja vajaamittaiset lahkeet

Yhdistä rohkeasti kaksi trendiä: nahkasaappaat ja vajaamittaiset, leveät housun lahkeet! New Yorkin tyylitaiturit näyttävät miten kevään trendihousuja voi käyttää jo nyt palelluttamatta nilkkojaan.

3. Kangasmerkit ja maiharit

Ylisuuret farkkurotsit, värikkäät kangasmerkit, grunge-henkiset nyörikengät ja rehvakkaat platoo-pohjat – ysärisuosikit sopivat kevään 2015 rentoon katumuotiin. Erityisesti katumuotikuvissa huomio kiinnittyy kangasmerkkeihin, jotka tekevät tylsemmistäkin äitifarkuista tai parkatakeista rohkeita fashion statementtejä.

 

4. 1970-lukulaiset farkut

Leveinä hulmuavat lahkeet, korkeat kaulukset, saappaat, hapsut ja turkikset ovat kaikki osa isompaa 1970-luvun trendiä. Sisäistä boheemiuttaan ilmennetään nyt mummin vanhoilla turkiksilla, silkkihuiveilla ja Etelä-Amerikan intiaaneista muistuttavilla kuoseilla. Inspiroidu vanhempiesi nuoruuskuvista, resuisista hipeistä ja Charlien enkeleistä. Kokeile mokkanahkaa, ruskean eri sävyjä ja korkeavyötäröisiä, leveälahkeisia housuja.

Helppo 1970-luvun trendiä huokuva asu syntyy yhdistämällä leveät farkut kaulaan sidottuun silkkihuiviin Olivia Palermon ja muotitoimittaja Joanna Hillmannin esimerkin mukaisesti.

 

5. Huivi ja vyö

Testaa stailauskikkaa, jota katumuotistarat ovat käyttäneet jo jonkin aikaa. Tee vyön avulla pitkästä huivista liivi tai isosta saalista ponchomainen takki. Käytä klassista nahkavyötä, ja yhdistä farkkuihin. Ruutukuviot ja etniset printit ovat varmoja valintoja.

 

 

6. Värikäs turkis

Karvaisissa takeissa ja asusteissa pätee nyt sääntö mitä hurjempi, sitä parempi. Värikästä tekoturkista voi bongailla nyt alennusmyynneistä. Tämä turkistrendi jatkuu syksylläkin, mikäli esitellyistä runway-mallistoista voi mitään päätellä!

7. Nokkela kerrostaminen

Kevät-talvi on kerrospukeutumisen kulta-aikaa. Kokeile pukea nahkatakki ponchon tai villakangastakin kanssa, pujauta poolo neuleen alle tai lisää turkisliivi trenssin päälle. Uskaliaimmat tyylikokeilijat pukevat mekon pitkien housujen päälle.

8. Rento farkkurotsi

Asennemimmi pukeutuu tänä keväänä 1990-luvun alun tunnelmia henkivään farkkurotsiin. Muotitähtien suosimia rentoja rotseja voi löytää esimerkiksi kirppareilta pikkurahalla. Parhaimmillaan takki on klassisen mallisena, kivipestynä denimin sinisenä. Varaslähdön keväiseen trendiin voi ottaa jo nyt pukemalla alle lämpimän villaneuleen ja päälle toisen takin. Pysy uskollisena grungeajoille – pidä siis meikki luonnollisena ja jakaus keskellä päätä.

 

Kuvat All Over Press, Splash

Lue myös:

    Uusimmat