Kuvat julki! F1-tallin alkavan kauden auton väritys muuttuu täysin viime vuodesta

Haas-talli paljasti maaliskuussa alkavan F1-kauden autonsa ulkoasun sosiaalisen median kanavissaan.

Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin uusi työkalu esiteltiin torstaina iltapäivällä.

Uuden auton väritys poikkeaa huomattavasti viime kauden ulkoasusta. Haasin tiedotteessa todetaankin tallin palanneen perinteikkäisiin väreihinsä, harmaaseen, punaiseen ja mustaan.

Tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan uuden F1-auton kehityksen näkeminen on aina jännittävää katsottavaa.

– Viime vuosi oli ehdottomasti takaisku meille, sellaista ei koskaan haluaisi, mutta niistä tilanteista opimme lisää. Odotan innolla, että VF-20 tekee debyyttinsä radalla. Testeissä toivon saavamme paljon kilometrejä, luotettavuutta ja vauhtia, Steiner kommentoi tallin tiedotteessa.

Tallin taustayhtiön Haas Automationin perustaja ja F1-tallin omistaja Gene Haas sanoo olevansa tyytyväinen, kun Haas palaa tuttuihin Haas Automationin väreihin. Odotukset uuden auton suhteen ovat kovat.

– Toivon, että uusi VF-20 palauttaa meidät siihen iskuun, missä olimme 2018, kun sijoituimme valmistajien MM-sarjassa viidenneksi. 2019 oli todella vaikea meille. Olemme käyneet läpi kovan koulun, sellaisen, jonka jokainen F1-tiimi kohtaa jossain kohtaa, Haas sanoo.

– Uskon, että olemme oppineet läksymme ja pystymme hyödyntämään tietojamme tehdäksemme VF-20:stä kilpailukykyisemmän. On tärkeää, että pääsemme säännöllisesti pisteille. Meillä on ehdottomasti kykyjä siihen, ja olemme todistaneet organisaatiomme taidot.

Haas esittelee uuden autonsa testien ensimmäisenä päivänä 19. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat