Kuvat: Huomenta Suomen naisjuontajalle tatuointi suorassa lähetyksessä – irvisteli kivusta

Joanna Kuvaja sai tatuoinnin suorassa lähetyksessä 8:04

Juontaja Joanna Kuvaja otti elämänsä ensimmäisen tatuoinnin. 

Huomenta Suomen juontaja Joanna Kuvaja otti elämänsä ensimmäisen tatuoinnin suorassa lähetyksessä keskiviikkona 29. maaliskuuta.

Kuvajan ranteeseen tatuoitiin sydän.

– Vähän jännittää kyllä. Olen pitkään haaveillut symbolisesta, pienestä tatuoinnista. Siinä on vähän elämänlankaa ja se on muistutus siitä, että koskaan ei saa kadottaa rakkautta, Kuvaja totesi ennen tatuointihetken alkamista.

Paikalla studiossa oli myös ympäri vartaloaan tatuointeja ottanut entinen radiojuontaja Renne Korppila.

– Otin ensimmäisen tatuointini 17-vuotiaana, 1990-luvun alussa, jolloin tribaalikuvat olivat kuuminta huutoa. Olisi hienoa sanoa, että siinä oli jotain hirveän syvällistä merkitystä, mutta enemmänkin se oli sitä, että kuunteli tietynlaista musiikkia ja katsoi, miltä ne bändien jätkät näyttivät. Yleensä ne olivat aika tatuoituja tyyppejä, Korppila kertoi tatuointi-intonsa taustoista.

– Siitä se lähti. Tietynlaisesta nuoren miehen kapinasta, halusta ilmaista jotain individualistista erilaisuutta. Silloin 1990-luvun alussa tatuoinnit olivat aika erilainen juttu. Nykyäänhän sinä olet erikoinen tyyppi, koska sinulla ei ole tatuointeja, Renne heitti juontaja Juhani Henrikssonille.

Korppila sanoo, että yleensä ihmiset, jotka kyselevät tatuointien merkityksestä, ovat ihmisiä, joilla ei ole itsellään tatuointeja.

– Ihmiset, joilla ei ole tatuointeja, ajattelevat, että jokaisella ihoon piirretyllä kuvalla on hirveän syvällinen merkitys. On pakko tuottaa pettymys, ei se välttämättä aina mene niin. Toki minullakin on tatuointeja, joilla on minulle iso merkitys, mutta ainakin noin 70 prosenttia tatuoinneista olen ottanut, koska olen halunnut makeita kuvia iholleni.

Joanna Kuvaja osallistui haastatteluun tatuoinnin valmistuttua hänen ranteeseensa. Kuvaja suunnitteli sydäntatuointinsa itse.

– Nyt kyllä jätkät, kun katson teitä, kunnioitus kasvaa. Vedin nimittäin kynnet läpi polvesta tämän aikana, Kuvaja kertoi tuntemuksistaan tatuoinnin tekemisen aikana Korppilalle ja toisena vieraana olleelle Suomen Tatuointiliiton puheenjohtaja Tony Raidalle.

Katso artikkelin alussa video Huomenta Suomen tatuointituokiosta!

Lue myös:

    Uusimmat