KUVAT: Armi Toivanen hurmasi naisellisella tyylillä ensi-illassa – nyt alkoi loma!

Näyttelijä Armi Toivasen tähdittämän Päin seinää -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa juhlitaan torstaina Helsingissä.

Tapaninpäivänä ensi-iltansa saa kotimainen, Antti Heikki Pesosen ohjaama elokuva Päin seinää. Karhean draamakomedian pääosissa nähdään Armi Toivanen, Eero Ritala, Kai Lehtinen ja Mimosa Willamo. 

Elokuvan kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin torstaina Helsingin Bio Rexissä. Hyväntuulinen Armi Toivanen edusti ensi-illassa näyttävän punaisessa mekossa.

– Nyt on tosi hyvä fiilis, tätä on odotettu. Enää ei joudu tekemään duunia. Olen jo nähnyt elokuvan ja luotan siihen, tiedän että se on hyvä. On ilo nähdä miten ihmiset pääsevät nyt näkemään elokuvan, Armi fiilisteli.

Elokuvan jälkeen Armi ja muut suuntaavat ensi-iltajuhliin. Tosin Toivanen ainakin arvioi juhlivansa melko rauhallisesti, sillä takana on pitkä työputki. Syytä juhlaan oli myös juuri alkaneen loman vuoksi.

– Minulla alkoi nyt loma, kaksi viikkoa lomaa on edessä. Olen aika väsynyt, sillä olen tähän päivään asti tehnyt duunia.

– En tiedä vielä mitä teen, mutta yritän olla mahdollisimman iisisti. Aion nukkua ja olla tekemättä töitä, Armi suunnitteli.

Lue myös:

    Uusimmat