Kuvaspesiaali: VW-konserni vyörytti Genevessä lavalle tukun uutuuksia – Lamboa, Audia, konsepteja…

Teknavi oli paikan päällä maanantaina perinteisessä VW-konsernin Geneven autonäyttelyn yhteydessä järjestämässä lehdistöillassa. VW-konserni vyörytti ympäri maailmaa tilaisuuteen saapuneen sankan toimittajajoukon eteen tukun uutuuksia.

VW esitteli kaikkien automerkkiensä mielenkiintoisia uutuuksia. Tarjolla olisi uutukaisia Audilta, Skodalta, Seatilta, Bugattilta, Lamborghinilta, Bentleyltä, Porschelta ja tietenkin Volkswagenilta. Olipa joukossa myös muotoilustudio Giugiaron erikoinen konsepti.

Tässä uutisessa on kuvatunnelmia VW:n tilaisuudesta. Tarkemmin VW:n ja koko messujen tarjontaan Teknavi pureutuu kahdessa seuraavassa numerossaan, jotka ilmestyvät 6. ja 20. maaliskuuta.

Kovin suuria pommeja ei tilaisuudessa pudonnut, sillä nykytrendin mukaisesti lähes kaikki oli jo vuotanut etukäteen.

Mutta oli jotain pysynyt salassakin. Ennen näyttelyä arvuuteltiin nähdäänkö esillä uusi Audi TT. Nähtiin. Ainakin keulan pyöreys on muuttunut terävämpään suuntaan edeltäjään verrattuna.

Superautopuolta edustivat melko lailla järjettömän pöyhkeät Bugatti Veyronin Rembrant-versio ja Bentleyn Continental GTS Speed. Myös Lamborghini Gallardon seuraaja Huracan kävi framilla.

Myös vaihtoehtoisten polttoainemuotojen korostaminen oli vahvasti esillä ja sen näkee myös VW:n valinnoista. Näytillä oli esimerkiksi Audi A3 e-tronin lisäksi Volkswagen Golf GTI:stä hybridiversio GTE.

Teksti: Jussi Ojala, Geneve (Twitter: @ojalajus)
Kuvat: Vesa Eskola, Geneve

Lue myös:

    Uusimmat