Kuvapalvelu Pinterest uudistui totaalisesti

Pinterest-palvelu ei todennäköisesti ole suomalaisille yhtä tuttu kuin vaikkapa Facebook tai Instagram. Tästä huolimatta kyseessä on varsin merkittävä sosiaalinen media, joka on kasvanut viime vuosina vauhdilla yli 100 miljoonan käyttäjän palveluksi. Nyt Pinterestin mobiilisovellus on laitettu tuntuvasti uusiksi.

Pinterest on visuaaliseen materiaaliin keskittyvä palvelu, jossa käyttäjät voivat löytää, jakaa ja jäsennellä erilaisia luovia ideoita. Yhtiön blogissa listataan kolme päätapaa, joilla sovelluksen uusi 6.0-versio on muuttunut:

  • Sovelluksen ulkoasua on muokattu modernimmaksi. Samalla näkymät helpottavat useiden kohteiden tarkastelua.
  • Sovellus on nyt tarkasteltavissa 31 kielellä ja useilla eri merkistöillä.
  • Sisältö latautuu aiempaa nopeammin. Esimerkiksi oman syötteen lataaminen sovellusta avattaessa pitäisi tapahtua kolme kertaa aiempaa nopeammin.

Lisäksi Pinterest kehaisee, että uudistukset helpottavat jatkokehitystä. Uuden rakenteen ansiosta uusia toimintoja voidaan tuoda entistä nopeammin.

Uudistettu Pinterest saapuu ensimmäisenä iPadeille ja iPhoneille. Sovelluksen löydät siis App Storesta. Android- ja verkkoversioille luvataan vastaavaa huomiota tulevien kuukausien kuluessa.

Lue myös:

    Uusimmat