Kuvapaljastus: Tältä näyttää OnePlus 7 – yllättävä design paljastui luotettavissa mallinnoksissa

OnePlussalta odotetaan vuoden alkupuoliskon aikana kahta uutta älypuhelinta, sillä OnePlus 6T:n seuraaja on saamassa rinnalleen myös 5G-älypuhelinmallin.

Nyt OnePlus 7:n design on nähty ensi kertaa, kun tuttu ja luotettavaksi osoittautunut vuotaja OnLeaks on paljastanut puhelimen mallinnoskuvissa. Kuten muutkin OnLeaks-vuodot, perustuvat nämäkin materiaalit paljastuneisiin CAD-suunnittelutiedostoihin, joiden perusteella OnLeaks on näyttävät kuvat ja videon tuottanut.


Kuvat kertovat, että OnePlus 7 tulee sisältämään etupuolen laajasti kattavan näytön vain pienillä reunuksilla, ilman lovea tai kamerareikää näytössä. Sen sijaan OnePlus on päätynyt puhelimen yläreunasta tarvittaessa esiin nousevaan etukameraan.

Takana OnePlus 7:ssä nähdään kolme kameraa. Kameroiden yhteydessä nähdään myös kaksi muuta pistettä, ja ne voivat sisältää lisänä jopa esimerkiksi 3D ToF -kameran tai vain rajoittuneemman lasertarkennuksen.

Sormenjälkilukija on uutuudessa sijoitettu epäilemättä näytön alle kuten jo OnePlus 6T:ssä. Takapinta on jälleen lasia, mutta OnePlus on jo vihjannut, ettei OnePlus 7:ssäkään tulla näkemään tukea langattomalle lataukselle. Vasemmalta kyljeltä löytyy äänenvoimakkuuden säätökytkin, oikealta kyljeltä puolestaan virta/lukituspainikkeen lisäksi OnePlussan tuttu hiljennyskytkin.

Perinteisesti OnePlus on varustanut puhelimensa viimeisimmällä huippuluokan Qualcommin järjestelmäpiirillä, ja näin ollen kuvissa nähtävän uutuuden sisuksiin on odotettavissa Qualcommin uusi Snapdragon 855.

Yksi uudistus uudessa OnePlussassa lienee nopeampi pikalataus, mutta kasvaako teho jo OnePlus 6T:n McLaren Edition -erikoisversiossa ensi kertaa nähdystä Warp Charge 30:stä, on vielä hämärän peitossa.

3,5 millimetrin kuulokeliitännästä OnePlus luopui jo OnePlus 6T:ssä eikä sellaista nähdä uudessakaan mallissa.

Toistaiseksi ei tiedetä, kuinka paljon tulevan OnePlussan ”perusmallin” ja 5G-mallin design ja muut ominaisuudet 5G-verkkotuen lisäksi eroavat toisistaan. Elisa on kertonut tuovansa OnePlussan 5G-puhelimen myyntiin huhti-kesäkuussa, ja myös toinen uutuus nähtäneen kaupoissa saman ajanjakson puitteissa.

Lue myös:

    Uusimmat