Kuvankäsittely puhuttaa: Poplaulaja kokee dramaattisen muodonmuutoksen musiikkivideolla

Unkarilaisen poplaulaja Boggien uusimmalla musiikkivideolla nähdään reaaliaikaisesti, kuinka naisen ulkonäköä käsitellään ja korjaillaan yleisten kauneusihanteiden nimissä. Kuvankäsittely itsessään ei ole uusi aihe, mutta se nousee tasaisin väliajoin puheenaiheeksi – suorastaan ryminällä.

Kuvankäsittelystä ja Photoshopin voimasta puhutaan usein: tähtien ja mallien kuvia muokataan surutta – ja joskus jopa liian vahvalla kädellä – jotta lopputulos olisi niin sanotusti virheetön.

Ranskalais-unkarilainen poplaulaja Csemer Boglárka, taitelijanimeltään Boggie, on julkaissut musiikkivideon, jossa hänen ulkonäköään muokataan ja korjaillaan ikään kuin reaaliaikaisesti. Naisen kasvoille lisätään tietokoneohjelman avulla muun muassa meikkiä, ihon sävyä muutetaan ja mustat silmänaluset poistetaan – ilmeryppyjä unohtamattakaan. Video on nostattanut kuvankäsittelyn jälleen puheenaiheeksi.

Poplaulajan ulkonäköä muokataan reaaliaikaisesti

Alussa meikitön Boggie näyttää väsyneeltä, mutta minuuttien aikana hänestä koulitaan "kansikuvakelpoinen". Nouveau Parfum -nimisessä kappaleessa luetellaan erilaisia tuotemerkkejä, ja kappale sisältää sanat: "Je ne suis pas leur produit" – vapaasti suomennettuna "En ole heidän tuotteensa". Video kertoo siitä, kuinka naiset saadaan tuntemaan aivan kuin he olisivat tavaroita, tuotteita.

Myös eri brändit ovat ottaneet kantaa kuvankäsittelyn raakuuteen.

Aina ei kuvankäsittelyäkään tarvita: myös meikillä voi muuttaa omaa ulkonäköään radikaalisti.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Youtube

Lue myös:

    Uusimmat