Kuva paljastaa uskomattoman muodonmuutoksen: Darren, 28, laihtui 120 kiloa, kun personal trainer teki jotain ennenkuulumatonta

Vaarallisen ylipainoinen amerikkalaismies onnistui pudottamaan painostaan vuodessa huimat 120 kiloa. Onnistumisen osasyynä on miehen personal trainerin erityislaatuinen ratkaisu.

Amerikkalaismediat ovat seuranneet Darren ”Dibsy” McClintockin painonpudotusprosessia viime lokakuusta saakka. Uutiskanava Foxin mukaan lääkärit varoittivat tuolloin, että sairaalloisen lihava Darren söi hiljalleen itseään kuolemaan. Darren painoi tuollon yli 240 kiloa.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä. 

Nyt, vuotta myöhemmin, Darren on onnistunut pudottamaan painostaan yhden Arnold Schwarzeneggerin verran – siis huimat 120 kiloa.

Vuosi sitten ei jaksanut kävellä portaita – nyt kiipesi vuoren huipulle

Vielä vuosi sitten Darren ei pystynyt kävelemään portaita ylös, pitämään autossa turvavöitä tai matkustamaan julkisella liikenteellä. Nyt 28-vuotias, puolet painostaan laihduttanut nuori mies on juossut puolimaratonin, otellut nyrkkeiluottelun ja kiivennyt Skotlannissa Ben Nevis -vuoren huipulle.

–  Kun mietin kulunutta vuotta ja mitä olen saavuttanut, olen todella ylpeä itsestäni. Voin sekä fyysisesti että psyykkisesti paremmin kuin koskaan. Olen todella onnellinen, Darren sanoo Foxin haasattelussa.

"Porttikielto" pikaruokaravintoloihin

Viime lokakuussa Darren oli jo menettänyt toivonsa hyvän elämän suhteen, kunnes kuvioihin astui personal trainer Mike Hind. Hind teki tuolloin Darrenin suhteen epätavallisen ratkaisun, joka nousi myös uutisotsikoihin. Personal trainer Hind päätti nimittäin jakaa paikallisiin pikaruokaravintoloihin Darrenin kuvalla varustettuja lentolehtisiä, jossa kiellettiin ravintoloita myymästä Darrenille ruokaa.

"Pelastakaa Dipsy. Ylipaino tappaa hänet. Älkää tarjoilko hänelle!", lentolehtisissä pyydettiin.  

Hind asetti Darrenille selkeän tavoitteen: vuodessa olisi laihduttava puolet elopainosta eli 120 kiloa. Darren saavutti tavoitteen 7 päivää ennen deadlinea. Hind treenasi Darrenin kanssa koko vuoden ilmaiseksi ja tarjosi tukensa niin fyysisen kuin psyykkisenkin hyvinvoinnin saralla. Jos Darren olisi joutunut maksamaan, personal trainerin palvelut olisivat kustantaneet jopa 50 000 euroa. 

Laihtumiseen ei ole olemassa taikapilleriä

Aiemmin Darren ahmi päivässä jopa 11 000 kilokaloria ja söi runsaasti pikaruokaa. Nyt energiamäärät ovat pudonneet 3000 kilokaloriin ja Darren treenaa säännöllisesti. 

– Olen niin tyytyväinen, että saavutimme tavoitteen. Olen kuin ylpeä isä! Nyt haluan, että ihmiset ottavat mallia Darrenista. Ne ihmiset, jotka luulevat ettei toivoa ole, voivat katsoa Darrenia ja todeta, että hekin pystyvät samaan, Hind sanoo.

Personal trainer muistuttaa, että laihtumiseen ei ole olemassa taikapilleriä, vaan elämänmuutos vaatii oikeita valintoa ja kovaa työtä. 

120 kiloa laihtunut Darren suuntaa seuraavaksi leikkaukseen, jossa häneltä poistetaan ylimääräinen nahka laihtumisen jäljiltä. 

Näin onnistut painonpudotuksessa:

Dieeteille kyytiä - näin onnistut painonpudotuksessa 15:15

Lähde: Fox

Lue myös:

    Uusimmat