KUVA: Kaapista tullut ex-alppihiihtäjä Anja Pärson avioitui

Entinen alppihiihtäjä Anja Pärson on mennyt naimisiin Filippa-rakkaansa kanssa.

Ex-alppihiihtäjä Anja Pärson pudotti kesäkuun 2012 lopulla uutispommin Ruotsin radion haastattelussa paljastamalla tulleensa ulos kaapista ja elävänsä onnellista elämää tyttöystävänsä kanssa.

Pärson on asettunut aloilleen Uumajaan tyttöystävänsä Filippan kanssa. Parin onni täydentyi poikavauvalla kesällä 2012.

Ruotsissa juhlitaan parhaillaan Pride-viikkoa ja sen kunniaksi Anja, 33, ja Filippa, 42, astelivat lauantaina avioliiton satamaan Uumajassa. Ruotsissa tasa-arvoinen avioliittolaki on ollut voimassa vuodesta 2009 asti.

Vihkitilaisuuteen Pärson oli pukeutunut morsiamen tavoin valkoiseen, keijumaiseen juhlapukuun. Asua koristi tumma nauha, joka yhdisti morsiuspuvun Filippan tummaan pitsipukuun.

Pärson julkaisi tilaisuudesta kuvan Instagram-tililleen. Kuvassa Anjan ja Filippan kanssa poseeraa tilaisuuden toimittanut poliitikko Mona Sahlin.


Parin vihki ruotsalaispoliitikko Mona Sahlin. Sahlin tutustui Pärsoniin tämän urheilu-uran aikana, toimiessaan ministerinä.

– Minua pyydettiin tilaisuuteen jo useita kuukausia sitten. He ovat suunnitelleet häitään jo pitkään. Tämä oli suuri kunnia, Sahlin kommentoi Expressen-lehdelle.

Häihin osallistui kaksi bussilastillista vieraita ja tunnelma oli rakkaudentäyteinen.

– He sopivat niin hyvin toisilleen. He ovat taistelleet rakkautensa eteen, joten tunteet olivat pinnassa. Juhlassa oli myös paljon iloa ja naurua. 

Lue myös:

    Uusimmat