Kuusi huomaamatonta elettä: Näin mies viestii rakkaudestaan

Oletko joskus ollut suorastaan suru puserossa, koska kumppanisi ei sano tarpeeksi usein rakastavansa sinua? Joskus sanoja ei kuitenkaan tarvita.

"Minä rakastan sinua" on sananparsista kaunein, odotetuin ja kaivatuin, mutta kaikille tuon lauseen sanominen – tai toistaminen – ei tunnu karkaavan huulilta luontaisesti. Älä kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon: rakkautta voi osoittaa myös muillakin tavoilla ja eleillä, jotka saattavat meiltä usein jäädä jopa huomaamatta.

1. Hän koskettaa sinua (ilman taka-ajatuksia)

Toisille tunteiden osoittaminen fyysisesti kosketuksien avulla on ominaisempaa, kuin verbaalinen rakkaudentunnustus. Käden hipaiseminen, hartioiden hierominen, hiusten pyyhkiminen silmiesi edestä tai kädestä koko yön yli pitäminen ovat osoitus lämpimistä, rakastavista tunteista. Suukottaako hän sinua otsalle, nuuhkiiko hän hiuksiasi, ihaileeko hän sinua katseellaan?

2. Hän ajattelee sinun parastasi

Pistääkö kumppanisi sinut etusijalle ja ajatteleeko hän aina sinun parastasi – jopa pienissäkin asioissa? Ostaako hän sinun lempiviiniäsi (jos sinä pidät makeasta, hän taas kuivasta), avaako hän sinulle ovia tai antaa sinulle pizzasta paremman näköisen puolikkaan? Antaako hän sinun päättää, kummalla puolella sänkyä haluat nukkua? Lähteekö hän kanssasi katsomaan uusinta romanttista komediaa ilman turhia purinoita? Haluaako hän kuulla sinun mielipiteesi aina isoja päätöksiä tehdessä? Tämä on osoitus halusta tehdä sinun olosi mukavaksi ja turvalliseksi – sekä osoitus myös kunnioittamisesta.

3. Hän osallistuu arkisiin askareisiin

Se, että yhteiseen arkeen ja sen askareisiin osallistutaan yhdessä kuvastaa kaikessa arkisuudessaan välittämistä ja toisen huomioon ottamista, yhteisen elintilan rakentamista. Lisäksi yhdessä kauppareissulle lähteminen tai pölypussien etsiminen kissojen ja koirien kanssa menee yhteisen ajan piikkiin – hän haluaa viettää kanssasi aikaa.

Lisäksi jopa tutkimukset osoittavat, että avioliiton, pariskunnan henkisen hyvinvoinnin ja seksielämän kannalta olisi ihanteellista, että kaikki kotityöt jaettaisiin tasaisesti:

4. Hän haluaa kerryttää kokemuksia kanssasi

Jos kumppanisi suunnittelee yhteistä tulevaisuuttanne, yhteisiä reissuja sekä uusia kokemuksia, on eittämättä selvää että hän haluaa viettää aikaa kanssasi kerryttäen yhteisiä elämyksiä historiankirjoihinne. Kuvittele tilanne, jos näin ei olisi: miksi olla ihmisen kanssa, joka ei halua viettää kanssasi aikaa tai nauti seurastasi? Joskus jopa se, että hän ilmoittaa haluavansa viettää illan kanssasi kotisohvalla elokuvia katsoen, on eleistä suurin.

5. Hän seisoo rinnallasi vaikeinakin aikoina

Niin myötä- että vastoinkäymisissä, eikö? Se, että seisoo toisen rinnalla ja tukee toista vaikeinakin hetkinä on merkki lojaaliudesta sekä kaiken kestävästä rakkaudesta. Kumppanin tukeminen vaikeina hetkinä on haastavaa, rankkaa ja joskus jopa raastavaa, mutta sen kaiken arvoista. Myös se, että osoittaa olevansa kumppaninsa puolella, on kultaakin arvokkaampaa.

6. Hän kirjoittaa tunteensa sanoiksi

Lähettääkö hän sinulle sähköposteja tai tekstiviestejä, jotka saavat hymyn huulillesi? Jättääkö hän lappusia, joissa hän kertoo jääkaapista löytyvän vielä lasillinen appelsiinimehua tai että olit suloinen nukkuessasi? Joskus on helpompi kirjoittaa tunteistaan, kuin sanoa ne ääneen.

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!


Lue myös:

Katso myös: Toinen nainen


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja