Kuuntele! Kim Sainiolta koskettava ulostulo Radio Rockin suorassa lähetyksessä: "Olen kyllästynyt näyttelemään jotain sellaista, mitä en ole"

Kuuntele! Kim Sainiolta koskettava ulostulo Radio Rockin suorassa lähetyksessä:"Olen kyllästynyt näyttelemään jotain sellaista, mitä en ole" 2:34
Kuuntele, kuinka Sainio kertoi asian suorassa lähetyksessä.

Juontaja Kim Sainio kertoi torstaiaamuna suorassa radiolähetyksessä, että hänellä diagnosoitiin 14 vuotta sitten MS-tauti.

Radiojuontaja Kim Sainio pisti torstaiaamuna Radio Rockin Korporaatiossa pisteen 14 vuoden hiljaisuudelle ja kertoi kuulijoille suorassa lähetyksessä saaneensa diagnoosin MS-taudista vuonna 2006. Koko lähetys on kuunneltavissa Suplassa.

– Tätähän ei tarvitsisi ihmisen tehdä, mutta koen välttämättömäksi sanoa tämän. Olen umpikyllästynyt näyttelemään jotain sellaista, mitä en ole. Näytelmä on nyt loppu siltä osalta, että aion tulla ensimmäistä kertaa julkisesti ulos, Sainio aloittaa puheenvuoronsa.

– Vuodesta 2006 asti tämä on ollut mukana. Silloin todettiin minulla MS-tauti. 

Sainio kertoo juontajakollegojensa ja lähimpien työkavereidensa tienneen asiasta jo pitkään, mutta tahtoi kertoa asian nyt kuulijoillekin. Hän perusteli ratkaisuaan sillä, ettei tahdo kuulijoiden spekuloivan, mitä hänelle on mahtanut sattua. 

Kuuntele videolta, kuinka Sainio kertoi asian suorassa lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat