Kuumat kuvat: 42-vuotias Hollywood-kaunotar kuhertelee 22 vuotta nuoremman rakkaansa kanssa

Näyttelijä Kate Beckinsale kuvattiin uuden rakkaansa näyttelijä Matt Rifen, 21, kanssa kuumissa tunnelmissa.

43-vuotiaalla Hollywood-kaunottarella Kate Beckinsalella on kuuma suhde 22 vuotta nuoremman koomikkonäyttelijä Matt Rifen kanssa. Nimetön lähde kertoo Entertainment Tonight -sivustolle parin seurustelevan virallisesti. Lehden mukaan he ovat tavanneet toisensa yhteisten ystävien kautta.

– He alkoivat pian flirttailemaan ja menivät treffeille. Suhde on jatkunut siitä asti, lähde kertoo sivustolle.

Pari ei tunteitaan peittele, sillä heidät nähtiin kiihkeissä tunnelmissa viime viikolla. Paparazzi-kuvista näkee kuinka näyttelijäpariskunta suutelee kiihkeästi mennessään Villa Lounge -nimiseen ravintolaan Los Angelesissa.

– Kaikki Katen lähipiirissä hyväksyvät ja tukevat heidän suhdettaan. Hän on todella suloinen kaveri ja tekee Katen onnelliseksi. Hän on hyvin kypsä ikäisekseen, lähde kertoo sivustolle.

Rife tekee uraa näyttelijänä Hollywoodissa. Mies on myös ahkera urheilija Hollywood-rakkaansa tapaan. 

Rife on näytellyt muun muuassa Nick Cannonin MTV komediassa Wild 'N Out. Mies julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa vanhainkodin edessä.

– Ikä on vain numero, kerrottiin kuvatekstissä sydän-emojin kera.

Rife poisti kuvan myöhemmin tililtään.

Beckinsale erosi ohjaajamiehestään Len Wisemanista vuonna 2015. He olivat naimisissa 11 vuotta. Näyttelijällä on 18-vuotias tytär Lily aikaisemmasta suhteestaan näyttelijä Michael Sheeniin. 

Lue myös:

    Uusimmat