Kuuma seksikohtaus – Loiri ja ex-Salkkarit-tähti heiluttavat peittoa Kaurismäen elokuvassa

Ensi-iltansa pian saavassa Elämältä kaiken sain -elokuvassa nähdään Vesa-Matti Loirin ja entisen Salatut elämät -näyttelijän välinen kiihkeä seksikohtaus.

Mika Kaurismäen ohjaama Elämältä kaiken sain -elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 21. elokuuta. Elokuvan pääosissa nähdään Vesa-Matti LoiriArmi ToivanenPeter FranzénLenita Susi ja Jani Volanen.

Elokuva kertoo tyttären (Tiina - Armi Toivanen) ja isän ( Urho - Vesa-Matti Loiri) välisestä suhteesta. Elokuvassa Tomi (Peter Franzén) ja Tiina muuttavat Helsingistä pieneen rannikkokaupunkiin hoitamaan Urhoa.

Muuton myötä pikkukylään joutuu myös teiniangstinen Tomin tytär Emilia (Lenita Susi) ja kun ihmissuhteita päätyy hämmentämään myös häikäilemätön remppamies Kake (Jani Volanen), soppa on valmis.

Draamakomediassa nähdään niin syvällisiä mietteitä elämästä ja vanhentumisesta kuin rempseää huumoria ja dramatiikkaa. MTV.fi kävi katsomossa elokuvan lehdistönäytöksessä tiistaina.

Seksuaalisuutta elokuvassa käsitellään arkisen rohkeasti. Elokuvassa nähdäänkin Vesa-Matti Loirin ja MTV3:n Salatut elämät -suosikkisarjasta tutun näyttelijä Jaana Saarisen ( elokuvassa Sannis) rohkea rakastelukohtaus.

Ai eivätkö vanhukset muka harrasta seksiä? Elokuvan Urho ainakin kohensi vointiaan mieluummin rajulla rakastelulla kuin lääkityksellä. Siinäpä onkin tyttärellä ihmeltävää, kun seinät vain paukkuvat puutalossa.

Elokuvassa nähdään myös perisuomalaista alastomuutta, kun Armi Toivasen ja Peter Franzénin roolihahmot käyvät kesäisellä naku-uinnilla toisistaan lumoutuen niin vedessä kuin vällyjen välissä.

Lue myös:

    Uusimmat