Mainos

Kuudesluokkalaiset joutuivat vastaamaan käsittämättömiin koekysymyksiin: "Miksi kutsutaan avioituneen miehen tyttöystävää?"

Kuudennen luokan oppilaat saivat vastata outoihin kysymyksiin.

Amerikkalaisvanhemmat ryntäsivät sosiaaliseen mediaan sen jälkeen, kun heidän lapsensa joutuivat vastaamaan kyseenalaisiin kysymyksiin kokeessa.

Virginiassa sijaitsevan koulun oppilaita pyydettiin tehtävässä nimeämään ihmisiä; heiltä kysyttiin esimerkiksi "miksi kutsutaan isän siskoa". Osa kysymyksistä oli kuitenkin astetta erikoisempia, kertoo nbc12.com.

Lapsilta kysyttiin myös näitä:

 • Miksi kutsutaan sitä, kun avioituneella on suhde johonkuhun muuhun? (Vastaus: syrjähyppy)
 • Miksi kutsutaan avioituneen miehen tyttöystävää? (Vastaus: rakastajatar)
 • Miksi kutsutaan vanhemman naisen paljon nuorempaa miesystävää? (Vastaus: boytoy, "mieslelu")
 • Miksi kutsutaan vanhemman, varakkaan miehen paljon nuorempaa ja kaunista vaimoa? (Vastaus: trophy wife, "palkintovaimo")

Erikoinen tehtävä paljastui oppilaan kerrottua siitä vanhemmalleen. Koetta tekivät kuudennen luokan oppilaat.

– Sanoin "meillä oli testi tänään, ja siinä oli jotakin mieslelusta" ja hän luuli, että pilailen, mutten oikeasti pilaillut, ja hän sanoi "mene hakemaan se paperi", Samplen tytär kuvailee tilannetta.

Monet oppilaat kertoivat koulussa vanhempiensa hermostuneen tilanteesta. Erään äidin mukaan tehtävän oli antanut vanhempi, kokenut opettaja.

 – Tätä ei tarvitse opettaa koulussa, vanhempi Tara Sample totesi tehtäväliuskan ongelmista.

– En voinut uskoa sitä, kun hän toi paperin minulle. Ajattelin "mitä hittoa"... Lähetin välittömästi sähköpostia koululautakunnalle.

Koulun johtajan mukaan opettaja latasi kyselyn netistä, eikä sen sisältö ole opetussuunnitelman mukainen, eikä kysely ollut sopiva oppimisväline lapsille. Opettaja ei ollut kertonut testistä viikoittaisessa tuntisuunnitelmassa.

Lähde: Nbc12.com

***

7:58

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.