Mainos

Kurluttava keittiön viemäri

Keittiönremontissa tiskialtaan paikka siirtyi ja nyt viemäri kurluttaa. Ääni tulee pienellä viiveellä kun veden laskeminen on lopetettu. Mikä meni pieleen? Viemäriputki on supistettu alkuperäisestä tiskialtaan liittymästä lattianraajassa ja jatkettu lattian päällä n. 2.5 metriä. Kaato on riittävä.

Miten yleensä viemärinveto uuteen paikkaan tulisi keittiönremontissa tehdä, keittiökalustetoimittajien mukaan se on mahdollinen ja helppo toimenpide?

Kiitoksia kysymyksestä Kurlutus johtuu todennäköisesti siitä, että vettä menee putkeen enemmän kuin se kaikista kohdin pystyy vetämään. Kun tämä vesikasauma on lopuillaan, pääsee kapeikon alapuolelta ilmaa nousemaan kuplina ja ne kurluttavat.

Sinänsä putken veto kalusteen alla tai sisällä on normaalia keittiöremontin yhteydessä muutaman metrin säteellä. Putkeen ei vain saisi syntyä kuvaamianne kapeikkoja, pahasti virtausta hidastavia mutkia ja kaatoa on oltava vähintään 1cm metrillä. Joskus vanhojen putkien liitoksissa ja erilaisissa mitoituksissa tilannetta ei voi välttää kovin helposti.

Terveisin Sakke

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.