KuPS nousi tasapisteisiin HJK:n kanssa – kuopiolaisten maalintekijä pettyi illan tulokseen

5:56
Katso videolta KuPS–Ilves-ottelun maalit.

KuPS pelasi Ilvestä vastaan 1–1-tasapelin ja nousi miesten jalkapalloliigassa tasapisteisiin sarjaa johtavan HJK:n kanssa, vaikka KuPSilla on ottelu vähemmän pelattuna. Kuopiolaisten maalin tehnyt Urho Nissilä oli kuitenkin pettynyt illan tulokseen.

Ilveksen maalivahti Mika Hilander oli lähes ohittamaton maanantain ainoassa jalkapalloliigan kamppailussa. Hilander torjui monta isäntäjoukkue KuPSin huippupaikkaa Kuopiossa.

– Ei ollut täydellinen peli, kun KuPS teki yhden maalin, Hilander kommentoi iltaa.

Hilander luonnehti ottelua taistelupeliksi. Kiihkeässä ja värikkäässä ottelussa nähtiin paljon koviakin kaksinkamppailuja.

– Niissä pärjäsimme hyvin, Hilander sanoi.

Hilander joutui koville jo ensimmäisellä puoliajalla, kun hän poimi komeasti KuPSin Lucas Rangelin ja Urho Nissilän puskut. Toisella puoliajalla Hilanderin torjuntoihin kilpistyivät KuPSin Usman Salen, Petteri Pennasen ja Rangelin maalintekoyritykset.

Ilves iski 1–0-johtomaalin toisen puoliajan alussa, kun Naatan Skyttä ampui kaukaa pallon alakulmaan. Ilveksen johto kesti vain muutaman minuutin ennen kuin Nissilä tykitti yläkulmaan KuPSille 1–1-tasoituksen vapaapotkusta.

– Tasapeli oli pettymys. Saimme luotua sen verran paikkoja, että olisi pitänyt voittaa, Nissilä sanoi. 

Ilves säilytti paikkansa sarjan viidennellä sijalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja