Mainos

Kuninkaan sisko elää salattua taviselämää Englannissa

Expressen selvitti, että kuningas Kaarle Kustaan isosisko elää anonyymia elämää kaukana kuningashuoneesta.

Viimeksi prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin häissä kesäkuussa nähty kuningas Kaarle Kustaan sisar prinsessa Margaretha, 78, viihtyy parhaiten anonyymina, kaukana Ruotsin kuningashuoneesta.

Margaretha asuu Englannin idyllisessä Oxfordshiressa, jonne hän vuosikymmeniä sitten muutti nyt jo edesmenneen miehensä John Amblerin perässä.

– Hän halusi elää yksityistä elämää ja muutti siksi Englantiin miehensä kanssa. Ja siellä hän katosi julkisuudesta, hoviasiantuntija Sten Hedman kertoo Expressen-lehdelle, joka lähti Englantiin selvittämään, miten Margaretha elää.

Prinsessa ei viihdy parrasvaloissa ja julkisen katseen alla, vaan elää mieluummin tavallista elämää, shoppailee lähikaupoissaan ja matkustaa halpalentoyhtiöiden koneilla.

Expressen löysi Margarethan asuttaman pienen kivitalon. Ylikasvanut pensasaita ympäröi pientä puutarhaa ja oven edessä on pysäköitynä hopeinen Honda, jonka takaosassa on iso lommo.

Mistään ei lehden havaintojen mukaan voi päätellä, että talossa asuu Ruotsin prinsessa. Myöskään sen haastattelemat paikalliset eivät ole olleet tietoisia naapurinsa kuninkaallisesta arvonimestä.

– En tiennyt, että hän on prinsessa. Tällä alueella asuu paljon tunnettuja ihmisiä, joten uskon, että tämä on hyvä paikka hänellä. Täällä kaikki voivat olla rauhassa uteliailta katseilta, paikallinen kauppias Claire Jarvis selittää.

Paikallisasukas Brian Pennington puolestaan kertoo, että Margaretha ei oikeastaan koskaan käy kylän tapaamisissa tai yhteisissä illanvietoissa pubissa.

– Hän tuntuu viihtyvän omissa oloissaan, Pennington pohtii.

Jos ajat ja säännöt olisivat olleet toiset, olisi prinsessa Margaretha nyt mahdollisesti Ruotsin kuningatar. Vuonna 1934 syntynyt prinsessa on prinssi Kustaa Aadolfin ja prinsessa Sibyllan vanhin lapsi. Hänen aikanaan kruunua ei kuitenkaan voinut periä kuin mies, joten pikkuveli Kaarle Kustaa ohitti neljä sisartaan kruununperimyksessä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.