”Kun olet tehnyt neljä kyykkyä aamulla, ja maailman täytyy saada tietää” – kaiken paljastavat housut herättävät ihmetystä

Asosilla myynnissä olevat täysin läpinäkyvät housut herättävät kysymyksen siitä, millaisessa tilanteessa niitä oikeastaan voi edes käyttää.

Asosin outoja vaateuutuuksia pilkkaavalla asbos_sos-Instagram-tilillä jaettu kuva on herättänyt huvitusta kommentoijissa, kertoo. Kuvassa komeilevat 56 euron täysin läpinäkyvät reisitaskuhousut, jotka eivät parhaimmalla tahdollakaan peitä yhtikäs mitään.

"Kun olet tehnyt neljä kyykkyä aamulla, ja maailman täytyy saada tietää", sivustolla irvaillaan täysin läpinäkyville Flourence London -merkkisille housuille.

"Tai kun olet ajellut sääresi ja tunnet tarvetta esitellä niitä, mutta on liian kylmä hameelle", ehdotti eräs kommentoija.

"Mikä järki, oikeasti?" ihmetteli toinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Asosin sivuilla housuja kuvaillaan sanomalla, että "jotkut päivät kaipaavat vähän ekstraa". 100-prosenttista polyesteria olevia housuja suositellaan käytettäväksi esimerkiksi bodyn kanssa.

Paljastavia housuja on tosin nähty nettikaupoissa aiemminkin. Myynnissä on ollut niin takapuolen paljastavia farkkuja kuin farkkuja, jotka ovat pelkkää narua tai muutama riekale. Myös Asosin oudot "jalkavaljaat" ovat hämmentäneet.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat