Parikymmentä euroa pelkästä farkkujen vyötäröstä – asusteuutuus hämmentää sosiaalisessa mediassa: "Mikä tämä edes on?"

Erikoinen vaatekappale on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Olisiko sinulla tarvetta farkkujen vyötärökappaleelle?

Yllä olevalla videolla vinkit istuvien farkkujen löytämiseen.

Jos vyölenkkien puuttuminen lempihousuista harmittaa, tarjoaa muistakin erikoisista muotivaatteistaan tuttu Asos helpotusta tilanteeseen. Sosiaalisessa mediassa kuitenkin pohditaan kuumeisesti, kuka tässä muodossa olevaa helpotusta voisi kaivata.

Asosilla on nimittäin myynnissä vaatekappale, joka on käytännössä vain toisista farkuista leikattu vyötärökappale, kuten brittisivusto Metro huomauttaa.

"Viimeistelemätön lopputulos"

Kaunistelemattoman näköisen asusteen tulisi kuvauksen mukaan luoda asuun "viimeistelemätön lopputulos". Noin 20 euroa maksavan asusteen voisi toki itsekin tehdä vanhoista farkuistaan.

Sosiaalisessa mediassa käyttäjien on ollut vaikea keksiä tälle kangaskaistaleelle mitään tarkoitusta. 

"Jos mikään ansaitsisi yhden sellaisista "Mitä hiton ylihintaista asiaa Asos yrittää meille nyt myydä" -kommenteista, olen aika varma, että se on tämä 29 dollarin 'Limited Collection Denim Waistband'".Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Mikä tämä edes on?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Miksi Asos yrittää myydä vyötärönauhaa joistain vanhoista farkuista 18 punnalla..."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähhteet: Metro, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat