Vaatejätin oudot "jalkavaljaat" hämmentävät somessa – kukaan ei tiedä, missä tilanteessa niitä olisi tarkoitus käyttää

Pyöräilyshortsit vai sukkanauhaliivit? Missä tilanteessa vetäisit nämä eriskummalliset housut jalkaasi?

Vaatejätti Asoksen uusimmat "shortsit" ovat ihmetyttäneet shoppailijoita ympäri maailmaa. Erikoinen vaatekappale hämmentää, sillä kukaan ei oikein tiedä, mihin ja milloin sitä olisi tarkoitus käyttää.

Korkeavyötäröinen, paljastava vaate on jotakin pyöräilyshortsien ja sukkanauhaliivien väliltä. Niissä on leikattu niin takapuoli kuin haarovälin etupuoli avoimeksi.

Asoksen sivuilla vaatetta kuvaillaan nimellä "jalkavaljaat", ja niiden tarkoitus onkin todella ihmetyttänyt sosiaalisessa mediassa. Verkkokaupan sivuilla tätä tarkoitusta ei ole avattu yhtään sen enempää.

– Se on jo saanut huomiosi, sivustolla tyydytään toteamaan.

Vaatteella on hintaa 19,99 euroa ja se on mahdollista tilata myös Suomeen.

"En näe tilannetta, joka vaatisi noiden käyttämistä"

Erikoisesta vaatekappaleesta ovat uutisoineet niin Mirror, Daily Mail, The Sun kuin FoxNewskin. Sosiaalisessa mediassa keskustelu heräsi, kun Instagram-tili asbos_sos jakoi kuvan vaatekappaleesta. Siitä on tykätty jo lähes tuhat kertaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommenteissa shortsi-alusvaate-hybridiä on kutsuttu ”kauheaksi” sekä ”naurettavaksi”. Monet ovat ihmetelleet vaatteen käyttötarkoitusta – osa kuitenkin pyrkinyt arvuuttelemaan sitä.

– Pyöräilyshortsichapsit, nerokasta, eräs vitsailee.

– Tekemään kuukupin käyttö mukavammaksi? toinen ihmettelee.

– En näe tilannetta, joka vaatisi noiden käyttämistä. Mutta vannon, että ne ovat kaikkialla festivaaleilla, kolmas kommentoi.

Asos ei ole toistaiseksi vastannut median kyselyihin erikoisen vaatteen käyttötarkoituksesta.

Paljastavia housuja on tosin nähty nettikaupoissa aiemminkin. Myynnissä on ollut niin takapuolen paljastavia farkkuja kuin farkkuja, jotka ovat pelkkää narua tai muutama riekale.

Lähteet: Instagram, AsosMirror, Daily Mail, The SunFoxNews

Lue myös:

    Uusimmat