Kumppanini asuu edelleen ex-vaimonsa kanssa, mitä teen? Naiset vastaavat

MTV Lifestyle selvitti, mitä tehdään miehelle, joka ei suostu muuttamaan pois ex-vaimonsa luota.

”Olen sietänyt liian kauan suhdetta jossa mies asuu edelleen ex-vaimonsa kanssa. Hän on kantanut avioeropaperit ynnä muut nähtäväksi, mutta jossain vaiheessa alun jälkeen meidän näkemisemme ja yhteydenpitomme väheni olemattomiin, koska miehen on oltava kotona exän takia, ettei tule ongelmia.

Mikä ex se semmoinen on, jolta pitää salailla asioita? Ja miksi mies raivostuu minulle, jos arvostelen exää? Minulle ei ole aikaa, mutta minussa on kaikki vialla kun olen surullinen ja loukkaantunut. En kuulemma ole normaali? Mitä sinä tekisit”,
kysyy nimimerkki Onneton nainen.

Näin naisraatimme vastasi:

"Jättäisin miehen, tai oikeastaan pistäisin kova kovaa vasten. Joko sinä tai miehen eksä. Pistä mies tekemään valintansa, ja nopeasti. Eli vaadit häntä muuttamaan pois välittömästi, tai suhteenne on historiaa. Eihän tuossa tilanteessa ole mitään järkeä, mies pitää sinua kolmantena pyöränä suhteessaan."
– Nainen, 27, avoliitossa

"Heitä mäkeen se uuvatti. Mies ei ole selvästikään vielä käsitellyt eroa päässään eikä näin pysty suhteeseen kanssasi. Jos siis mies edes on eronnut, ehkä he vielä ex-vaimon kanssa yrittävät paikata välejään. Karkaa, kun vielä voit."
– Nainen, 29, sinkku

”Jätä se! Tuntuu siltä, että joko mies ei osaa päästää irti entisestä kumppanista tai sitten nainen ei ole edes ex. Uuden kumppanin on täysin normaalia pohtia ja kysellä, miksi mies antaa ex-vaimon pompotella, mikäli vanha suhde on todella ohi. Ellei mies tee elettäkään muuttaakseen omilleen, ei mielestäni suhdetta kannata jatkaa.”
– Nainen, 33 , sinkku

"Nyt särähti korvaan: "Olen sietänyt liian kauan suhdetta…", "en kuulemma ole normaali". Ja seuraavaksi kysyt, mitä minä tekisin sinun sijassani.

Unohtaisin koko tyypin.

Eikö mies ole kertonut exälleen, että hän on uudessa suhteessa? Jos he asuvat entisen vaimonsa kanssa saman katon alla, ja mies salaa häneltä uuden rakkauden, mies on arvatenkin itsekin edelleen kiinni exässään. Ja he arvatenkin elävät, aivan kuten olisivat pari, tosin ilman sormuksia: jos mies kokee olevansa tilivelvollinen entiselleen, heidän välillään on edelleen pariskunnan side? Raunioille ei kannata rakentaa, ystävä hyvä. Satutat vain itseäsi olemalla tekemisissä miehen kanssa, joka on edelleen kiinni entisessä kumppanissaan. Sinä olet kerran rikkimenneelle rakkaudelle vain laastari, jota voi käyttää silloin kun huvittaa.”
– Nainen, 28, sinkku

"Mies ei halua olla kanssasi. Mistäkö tiedän? Jos hän haluaisi olla kanssasi, hän olisi kanssasi. Jos hän haluaisi muuttaa pois exän luota, hän muuttaisi. Simple as that. Kysyt: mikä ex se semmoinen on, jolta pitää salailla asioita? No, se ei ole ex lainkaan. Valitettavasti. Ota asia esiin viimeiden kerran, ja jos (kun?) mies ryntää jälleen takaisin exän luokse, katkaise välit. Olet liian hyvä tuhlaamaan elämääsi tällaiseen suhteeseen, joka ei ole menossa yhtään mihinkään. Ja välien katkaisulla tarkoitan sitä, ettet myöskään lähettele minkäänlaisia "kaipaan sinua" -viestejä. Oikeasti."
– Nainen, 29, parisuhteessa

"No voi hyvänen aika! Mies ei selvästikkään pääse eroon vaimostaan ja pitää sinua vain varalla jos lopullinen ero tuleekin. Jätä se, ennen kuin särjet itsesi pahemmin. Hyvin yksinkertaista."
– Nainen, 35, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat