Kultaleijona Petteri Lindbohm ja bloggaaja Kira Kosonen saivat perheenlisäystä – kiekkoilija hehkuttaa perheen naisia: "En voisi olla ylpeämpi"

Jääkiekon maailmanmestaruutta vuonna 2019 juhlinut Petteri Lindbohm ja bloggaaja Kira Kosonen kertovat Instagramissa saaneensa pienen tyttären.

Vuonna 2019 Leijonien riveissä jääkiekon maailmanmestaruutta juhlinut Petteri Lindbohm, 27, ja bloggaaja Kira Kosonen, 34, ovat saaneet perheenlisäystä.

Kosonen kertoi keskiviikkona Instagram-tilillään, että perheen esikoistytär syntyi lauantaina 20. helmikuuta Sveitsissä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Olemme terveitä ja voimme hyvin, vaikka synnytys ei mennyt aivan kuten toivoimme ja toivumme yhä sairaalassa, Kosonen kirjoitti julkaistuaan ensimmäiset kuvat tyttärestään.

Lindbohm puolestaan julkaisi omalla Instagram-tilillään ensimmäisen perhekuvan kolmikosta.

– En voisi olla ylpeämpi näistä kahdesta. Äiti ja vauva Lindbohm voivat hyvin. Rakastan teitä kahta niin paljon! tuore isä hehkutti ja kiitteli päivityksessään vuolaasti myös sairaalan henkilökuntaa.

Puolustajan paikkaa pelaava Lindbohm on pelannut Sveitsissä jo vuodesta 2018 lähtien ja myös Kosonen on asunut Sveitsissä jo pidemmän aikaan. Suhde paljastui, kun bloggaaja bongattiin muiden jääkiekkoilijoiden vaimojen ja tyttöystävien seurassa seuraamassa vuoden 2019 MM-kisojen ratkaisuotteluja ja myöhemmin myös kultajuhlista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja