Kultaisennoutajan lempilelu laitettiin pesuun – videota huolestuneesta koirasta on katsottu miljoonia kertoja: "Se näyttää niin säälittävältä odottaessaan"

Lemmikkiä vaanivat jouluvaarat:"Pahimmillaan neurologisia oireita" 4:11
Katso myös: Koiranomistaja! Muista nämä asiat, kun joulu lähestyy.

Kultaisennoutajan suloinen reaktio lempilelunsa pesuun on koskettanut monia.

Jos pidät suloisista eläinvideoista – ja mikset pitäisi, kun ne todistetusti parantavat oloa? –, katso miljoonia katselukertoja kerännyt pätkä pehmosiilinsä kohtalosta ahdistuvasta koirasta. Eikä hätää, sillä videolla on onnellinen loppu!

Videolla esiintyy kultainennoutaja Tucker, joka on hurjan kiintynyt siilipehmoleluunsa. Kiintymys on jopa niin kovaa, että Tucker stressaantuu, kun lelu joudutaan siltä ajoittain ottamaan pois.

Siililelu laitetaan nimittäin pesukoneeseen aika ajoin, eikä Tucker voi silloin muuta kuin odottaa ahdistuneena, että saa tärkeimpänsä taas takaisin. TikTokissa heinäkuussa julkaistulla videolla omistaja näyttää, kuinka paljon koiraa harmittaa, kun silli laitetaan lpuhdistumaan. Hurjat neljä miljoonaa katselukertaa keränneestä videosta uutisoi hiljattain Daily Star.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Sillä on vähän eksynyt olo"

Videolla omistaja yrittää hellävaroen saada lelua itselleen, mutta Tucker pitää siitä tiukasti kiinni yrittäen vetää sitä takaisin itselleen. Kun omistaja vihdoin ottaa  lelun itselleen, hän laittaa sen pesukoneeseen pesupussissa pyyhkeiden kanssa varmistaakseen, ettei sille käy mitään. Lelu on koiran tärkein ja ainoa laatuaan. Tucker-raukka ei voi muuta kuin istua ja katsoa, kun sen pennusta saakka rakastama suosikkisiili puhdistuu koneessa.

– Se näyttää paljon puhtaammalta, omistaja iloitsee videolla pesun jälkeen, mutta Tucker ei näytä ilahtuneelta.

Sen sijaan koira pureskelee käärepaperia, odottaessaan, että siili pääsee selviäisi vielä kuivausrumpukoettelemuksestaan.

– Luulen, että sillä on vähän eksynyt olo ilman siiliään, omistaja huomauttaa.

Käärepaperin sukkaan vaihtanut Tucker odottelee leluaan sukka suussaan kärsivällisesti, mutta selvästi huolestuneena. Kun siilipehmo on vihdoin sekä puhdas että kuiva, ilahtunut Tucker saa sen vihdoin takaisin.

"Se näyttää niin säälittävältä odottaessaan"

Video on herättänyt paljon tunteita sen nähneissä. Siitä on tykätty yli miljoonaa kertaa, ja moni on myös tunnistanut käytöksen omassa koirassaan.

– Saksanpaimenkoirani on pakkomielteinen Tuhkimo-peittoaan kohtaan. Se ei mene makaamaan sängylleen ilman sitä, ja kun pesemme sen, se saa kiukunpuuskan, kommentoi eräs.

– Aww, vanhempieni kultainennoutaja on pakkomielteinen sille ostamaani siiliä kohtaan. Ehkä se on kultaistennoutajien juttu, arveli eräs.

– Voi luoja, minunkin koirani on pakkomielteinen siilileluaan kohtaan! Se on ainoa, josta se tykkää kertoi toinen.

– Koiraparka, se näyttää niin säälittävältä odottaessaan, tuskaili yksi kommentoijista.

Moni myös hämmästyi tajuttuaan, että siili oli pesun jäljiltä vaaleanpunainen. 

– Luulin, että se oli harmaa, tunnusti yksi.

Se yksi ja ainoa

Moni ehdotti omistajalle, että tämä hankkisi useita samanlaisia leluja, jotta kyseessä ei olisi katastrofi, jos yksi menisi rikki. Omistaja vastasi toisella videolla, että kyseessä oli erityinen ystävänpäivälelu, jota ei saa enää kaupoista. Ei, vaikka hän oli kysellyt kyseisen kaupan asiakaspalvelustakin. Hän esittelee myös videolla Tuckerin muita leluja, mukaan lukien toisen siililelun, mutta kertoo, ettei niistä yksikään ole koiralle niin mieluinen kuin sen vaaleanpunainen ystävänpäiväsiili. Tämän moni koiranomistaja varmasti tunnistaa omasta koirastaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai kaikki koirista!

Lue myös:

    Uusimmat