Krapula-aamun suloisin yllätys: Thaimaalaismies heräsi seuranaan tuntematon koira – pian illan tapahtumat selvisivät ja tarina sai onnellisen lopun

Harkitsetko koiraa? Mieti vielä – lemmikki vaatii 10 000 tuntia aikaasi 1:05
Katso myös: Jos harkitset koiraa kotiisi, muista, että lemmikki vie noin 10 000 tuntia aikaasi!

Bileillan jälkeen voi olo aamulla tuntua tokkuraiselta. Mitä eilen tulikaan tehtyä? Thaimaalaismiehen tarina osoittaa, että joskus humalassa tehdyt päähänpistot voivat päättyä odottamattoman upealla tavalla.

Yutthaphum Kaewekhem, lempinimeltään Boom, heräsi juhlimisen- ja alkoholintäyteisen illan jälkeen hämmennyksen vallassa, sillä hän näki ystävälliset mutta tuntemattomat kasvot. Miehen huoneessa käyskenteli täysin tuntematon koira, kertoo muun muassa Mashable.

Kävi ilmi, että Boom oli löytänyt kulkukoiran ravintolan ulkopuolelta ja päättänyt humalapäissään viedä sen mukanaan kotiin. Aamukohmeensa jälkeen Boom otti selvää, oliko koiralla omistajia, kyselemällä ravintolasta, jonka edustalta oli koiran löytänyt. Saatuaan varmuuden siitä, ettei koiralla ollut omaa kotia, mies päätti adoptoida sen. Alkoholin haihduttua Boom hankki koiralle sen tarvitsemat tarvikkeet, osti sille ruokaa ja pesi sen puhtaaksi sekä käytti eläinlääkärillä.

Vaikka koiraa ei saisi koskaan hankkia päähänpistosta, tässä tapauksessa tarina tuntuu päättyneen onnellisesti. Mootaksi kastettu koira löysi loppuelämän kotinsa!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilahduttava tarina kerännyt suosiota

Bored Panda -sivusto kertoo, että Boomin ja Mootan tarina on Thaimaassa ollut todella suosittu.

Moni on päässyt nauramaan tapaukselle, sillä Boomin ystävät olivat ystävällisesti taltioineet miehen koirakaappauksen sekä seuraavan aamun reaktion. Videot Boom on jakanut omalla sometilillään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit – tai kaikki koirista!

Lue myös:

    Uusimmat