Omistaja esitti olevansa hädässä – koiran reaktio naurattaa somessa: "Ainakaan se ei syönyt sinua"

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Katso myös: Näin teet kodistasi lemmikkiturvallisen.

Lemmikit eivät aina reagoi niin kuin toivoisi. Tämän todisti kultainennoutaja, joka oli kiinnostuneempi omistajansa kädessä olevasta herkkuruoasta kuin tämän "hädästä". Hittivideosta uutisoi Daily Star.

Koiranomistaja halusi nähdä, miten hänen kultainennoutajansa reagoisi nähdessään omistajansa tukehtuvan ruokaan. Lopputulosta voisi kuvailla pettymykseksi omistajan osalta, mutta somekansassa se herätti hilpeyttä.

Floridalainen Linda esitti tukehtuvansa ruokaan Kobe-koiransa edessä, mutta sen sijaan, että lemmikki olisi syöksynyt auttamaan omistajaansa, sillä olikin aivan muut metkut mielessään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Koira syöksyi suoraan syömään

Instagramissa jaetulla videolla Linda kävelee koiransa luo välipalaa syöden. Nainen esittää, että olisi tukehtumassa ruokaansa ja lyyhistyy matolle muka kärsivänä. Kobe ei kuitenkaan emäntänsä hädästä huolestunut, vaan käveli suoraan syömään välipalan Lindan kädestä. Lattialla makaavaa omistajaansa kultainennoutaja ei huomioi mitenkään. Jos Linda toivoikin, että koira olisi edes ruoan syötyään osoittanut huolta emäntäänsä kohtaan, hän sai pettyä. Kobe alkoi etsiä nuuskimalla lisää ruokaa. Se jopa tönii Lindan kättä tarkistaakseen, onko sen alla ruokaa.

Tultuaan siihen tulokseen, ettei ruokaa ollut tarjolla enempää, Kobe päätyi kylmään ratkaisuun: se tassutteli tiehensä jättäen omistajansa makamaan lattialle.

"Ainakaan se ei syönyt sinua"

Liki 70 000 katselukertaa kerännyt video on herättänyt hilpeyttä somekansassa.

– Se on huolestuneempi mahdollisesti kätesi alle piilotetuista välipaloista, nauroi eräs kommentoija.

– "Koira reagoi omistajansa hätään"? Eihän reagoi, nauroi toinen videon otsikkoon viitaten.

– Ainakaan se ei syönyt sinua, lohdutti yksi kommentoija.

Aiemmin hilpeyttä on herättänyt myös toisen kultaisennoutajan yllätysreaktio omistajansa "hätään".  Myös eräs kissanomistaja päätti testata "ilkeän" kissansa kiintymystä vastaavalla tavalla. Kissan reaktio oli suorastaan hulvaton!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit – tai kaikki koirista!Lue myös:

    Uusimmat