Kulmuni näytti uudet viestintätaitonsa puheenjohtajatentissä: "Parhaimmillaan, kun ei hymyillyt"

3:38
Ansiosidonnaisen laajentaminen kuumensi puheenjohtajatentin – Kulmuni sivaltaa: "Että myös sosiaalidemokraatit ovat tätä mieltä!"

MTV Uutisten Pöllöraadin mielestä Katri Kulmuni onnistui SuomiAreenan eilisessä puheenjohtajatentissä hyvin. Hän haastoi ärhäkästi ja puhui asiaa.

Valtiovarainministerin paikalta lähtemään joutunut Katri Kulmuni (kesk.) käytti puheenjohtajatenttiä yhtenä mahdollisuutena vakuuttaa kyvyistään keskustan puheenjohtajana jatkossakin, arvioi Pöllöraati Uutisaamussa. Keskusta valitsee puheenjohtajan syyskuussa puoluekokouksessa Oulussa. 

– Tuntuu, että Kulmuni oli jo käymässä puheenjohtajavaalikisaa, se näkyi monessa kohtaa. Hän pystyi nopeasti haastamaan sinne ja tänne ja oli näkyvin hahmo keskustelussa, kommentoi MTV Uutisten päätoimittaja Ilkka Ahtiainen.

Politiikan toimittaja Alec Neihum sanoi, että politiikan taustakeskusteluissa Kulmunin puheenjohtajakampanjaa on päivitelty, ja mainittu epätoivoa olevan ilmassa.

– Kulmuni on yrittänyt kovasti erottautua julkisilla ulostuloissa. Nyt tentissä nähtiin kreivin aikaan hiukan äreä Kulmuni, joka ei ole opetellut ulkoa viestintäkonsulttien lauseita. Hän esiintyi omilla ajatuksillaan, mikä oli mukava nähdä, Neihum sanoi.

Video: Pöllöraati arvioi tentin osallistujia Uutisaamussa (juttu jatkuu videon jälkeen)

9:32

MTV Uutisten toimittaja Eevi Kinnunen piti Kulmunin esiintymistä vakuuttavana.

– Hän oli parhaimmillaan, kun ei hymyillyt. Aluksi hän yritti hymyillä ja oli iloisen reipas, mutta emme me sitä halua! Hän oli parhaimmillaan, kun pyöritteli silmiään ja hyökkäsi kimppuun, Kinnunen totesi.

Ilkka Ahtiainen arvioi Kulmunin rentoutuneen ministeriajoista.

– Kulmuni myönsi Tekir-kohussa, että otti esiintymiskoulutusta jännityksensä takia. Se on äärimmäisen harvinaista rehellisyyttä poliitikolta. Jälkeenpäin ajatellen hänen esiintymisessään valtiovarainministerinä oli jännitystä ja tietynlaista teennäisyyttä. Nyt tuntuu, että sitä rentoutta on tullut jostakin lisää, Ahtiainen sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja